Disse to ting har du brug for, for at få den perfekte stue 

Måske er du lige flyttet i ny bolig, eller måske har du lyst til at omrokere eller lave om i din stue? Stuen er ofte hjertet af hjemmet, og derfor er det også vigtigt, at stuen er indbydende og rar at være i. Her er der brug for alt fra hjørnesofaer, lamper og kommoder – læs mere her. 

En god sofa

En vigtig ting i mange danskeres hjem er en god sofa at sidde i, når man skal have en hyggelig filmaften med familien, og gerne vil smække benene op foran fjernsynet. Det kan også være til en hyggelig stund med kaffe og kage, hvor der er plads til hele familien. Hvis man vil have plads til hele familien, kan hjørnesofaer være et godt valg. Hjørnesofaer kan fås i flere forskellige størrelser, modeller, med forskelligt stof og med chaiselonger. Du kan derfor nemt finde en hjørnesofa, der passer til dig og dine behov, og som også er pæn at se på.

En flot kommode eller reolsystem

En stue har også brug for noget praktisk som på samme tid er flot at se på. En kommode eller et stort reolsystem med flere forskellige rum er altid en god ide. Hvis du vælger en kommode, kan du bruge den til opbevaring af alt muligt, og samtidig sætte noget dekorativt på bordpladen som f.eks. en lampe, en vase, billeder eller lysestager. Hvis du vælger et reolsystem, er der typisk åbne rum – og derfor skal det også gerne se organiseret og pænt ud. Hvis det er et reolsystem med gennemsigtige låger, kan du f.eks. putte dine flotte glas og tallerkner i, så det både er praktisk men også pænt. Hvis det er et åbent reolsystem, kan du fylde det med bøger, billeder, vaser, lamper, figurer, blomster – alle dine pynteting kan få en plads her.