Efterisolering af hus

En efterisolering af hus kan spare dig for mange penge på varmeregningerne, og hvor det særligt vil være en efterisolering af husets ydervægge og loft, der vil kunne give særligt store besparelser på både varmeforbrug og varmeregninger.

Har du et hus med en lav isoleringsevne kan du med fordel læse med videre her på siden, hvor du finder information om, hvordan du kan efterisolere dit hus med store besparelser til følge. Vi har også set nærmere på hvor du finder de bedste tilbud på efterisolering af hus, så du hurtigt og nemt kan finde en håndværker til din opgave.

Efterisolering af ydervægge

De store facader på husets ydervægge er det sted på huset, hvorfra der sker det største varmeudslip og varmetab i dit hus. Skal du i gang med en efterisolering af dit hus, er en efterisolering af dine ydervægge et rigtig godt sted at starte.

Afhængig af din huskonstruktion har du forskellige muligheder til, hvordan du vil efterisolere dine ydervægge. Ved ældre murstenshuse er der ofte et hulrum i muren der kan isoleres, mens du også har mulighed for at påføre isolering af ydervæggen udefra, samt med opbygning af en ny dækkende facade.

Efterisolering af loft

Da varm luft altid vil stige opad er loftet et andet af de steder i dit hus, hvorfra der kan ske et stort varmeudslip og varmetab. Har du derfor et loft der ikke er isoleret, kan det være en god ide at undersøge mulighederne for, at foretage en loftisolering.

Ved en loftisolering kan du både undersøge mulighederne for at isolere gulvet på loftet, samt for at isolere loftets skråvægge. Afhængig af hvordan dit loft er indrettet, kan du isolere med isoleringsbatts eller granulat, eller med en kombination af begge.

Efterisolering af gulv

Med en gulvisolering kan du også mindske varmeudslippet og varmetabet i dit hus, samtidig med at du også isolere mod, at kold luft trænger op gennem fundamentet og gulvet. Tidligere var det nødvendigt at brække gulvet op, isolere, og lægge et nyt gulv, hvilket er en relativt omfattende arbejdsopgave.

I dag har du også mulighed for at efterisolere dit gulv med granulat. Dette er smart, praktisk og ikke mindst meget mere økonomisk, da du undgår at brække dit gulv op. I stedet bores et lille hul i gulvet, hvorefter der sprøjtes isoleringsgranulat ind under gulvbelægningen.

Efterisolering af krybekælder

Har du en krybekælder bør du undersøge mulighederne for en efterisolering, der langt hen ad vejen vil virke på samme måde, som en efterisolering af dit gulv. Ved en efterisolering af krybekælder kan du vælge at isolere nedefra eller oppefra. Den mest praktiske og økonomiske løsning er oftest nedefra, men der kan være tilfælde hvor oppefra er det bedste.

Du har også den mulighed at nedlægge din krybekælder, for derefter at få anlagt et terrændæk. Et terrændæk kommer med meget store isolerende egenskaber, og giver samtidig mulighed for etablering af en radondug og gulvvarme.

Typer af isolering

Der er flere typer af isolering du kan vælge mellem, og det betaler sig at se nærmere på det enkelte, for at være sikker på, at du får valg den helt rigtige type af isolering til din egen efterisolering. Her bør du ikke mindst se nærmere på stenuld, glasuld og papiruld.

Når det kommer til selve efterisoleringen, kan du efterisolere med isoleringsbatts eller med granulat. Isoleringsbatts er de velkendte plader med isolering, mens granulat er mindre stykker af isolering, der sprøjtes og fordeles med en maskine.

Få 3 gratis tilbud på efterisolering af hus

Skal du have efterisoleret dit hus anbefaler vi 3byggetilbud.dk, da du her får tre gratis og uforpligtende tilbud, samtidig med at du undgår selv at bruge tid på det opsøgende arbejde. Du indsender således blot en opgavebeskrivelse, og så vil 3byggetilbud.dk finde tre håndværkere med tilbud, alt sammen på kun tre dage og som sagt helt gratis.

Tilbuddene du vil modtage gennem 3byggetilbud.dk, vil dertil ofte være meget billige tilbud på efterisolering af hus. Det vil de som følge af den hårde konkurrence mellem håndværkerne, der kæmper indbyrdes om at vinde din opgave, og som derfor vil tilbyde lavere priser og andre gode fordele i deres tilbud.

Benytter du dig af 3byggetilbud.dk til at finde en håndværker til efterisolering af hus, vil du være beskyttet med den medfølgende entreprisegaranti. Bliver din efterisolering af hus leveret med fejl eller mangler, vil entreprisegaranti yde økonomi dækning, og du vil dermed være økonomisk forsikret mod, at du modtager et tilfredsstillende resultat.

Få 3 gratis tilbud på efterisolering af hus:

  1. Beskriv din opgave så præcist som muligt
  2. Send din beskrivelse ind til 3byggetilbud.dk
  3. Modtag tre gratis og uforpligtende tilbud

Få 3 gratis tilbud på 3byggetilbud.dk