Efterisolering af krybekælder

En efterisolering af krybekælder kommer med klare økonomiske fordele, og med muligheden for at spare helt op mod 30% på dit varmeforbrug. Selvom dette kun er i ekstreme tilfælde, vil du uanset hvad opnå store besparelser, ved en efterisolering af krybekælder.

Du bør derfor overveje om du med fordel kan efterisolere din krybekælder, hvis du er i gang med at undersøge mulighederne for at renovere på dit hus. Du har også en anden mulighed, nemlig at nedlægge din krybekælder, og erstatte med et terrændæk.

Et terrændæk kommer også med store fordele, herunder også besparelser på varmeregningerne, samt mulighed for etablering af radondug og gulvvarme. Hvad der er bedst for dig afhænger af ønsker og behov, og ikke mindst af økonomi.

For at se mere om dine muligheder og fordele ved en efterisolering af krybekælder, kan du med fordel læse med videre her på siden, hvor vi også har set nærmere på, hvor du får de bedste tilbud på en efterisolering af krybekælder.

Værd at vide før din efterisolering af krybekælder

Det er vigtigt du sikrer dig at din efterisolering af krybekælder udføres korrekt, da der ellers opstår risiko for vand og fugtskader, med skimmelsvamp og andre skadelige konsekvenser til følge.

Inden du går i gang skal du også tage stilling til, om du ønsker at isolere nedefra eller oppefra. At isolere nedefra er ofte den mest praktiske, og ikke mindst økonomiske løsning, da du slipper for at brække dit gulv op.

Selvom dette som regel vil være tilfældet, kan der også være tilfælde hvor, det vil være nødvendigt at isolere oppefra, og hvor det er nødvendigt først at brække gulvet op, og sidenhen lægge et nyt gulv.

Med granulat bliver denne proces dog meget nemmere, og meget mere økonomisk. Her bores således blot et lille hul i gulvet, hvorefter der sprøjtes isoleringsgranulat ind under gulvet. Hvilken løsning der er den bedste, afhænger af opgave til opgave.

Der kan være fordel i en nedlægning af krybekælder

Selvom der er store økonomiske fordele forbundet med en efterisolering af krybekælder, så kan der også være gode grunde til, at du bør nedlægge din krybekælder. Ved en nedlægning af krybekælder, og ved at erstatte med et terrændæk, får du flere gode praktiske muligheder.

Blandt andet får du muligheden for at lægge en radondug, der forhindrer radongas i at trænge op gennem underjorden. Radongas er forbundet med sundhedsrisiko, så en radondug sikrer en større grad af sundhed.

Med et terrændæk kan du også få installeret gulvvarme, der giver en endnu mere effektiv opvarmning af dit hus. Samtidig vil et terrændæk også være godt isoleret, så du opnår de samme gode fordele som ved en efterisolering af krybekælder, når det kommer til at opnå besparelser på dit varmeforbrug.

Hvad koster en efterisolering af krybekælder

En efterisolering af krybekælder koster i omegnen af 10.000-15.000 kr. inklusiv moms og arbejdskraft. Prisen kan dog variere en del, alt afhængig af opgavens størrelse og generelle kompleksitet, samt af andre faktorer.

Vær opmærksom på at priserne ikke kan sige noget om, hvad prisen bliver på din efterisolering af krybekælder. Ønsker du en præcis pris på din efterisolering af krybekælder, er det nemmest at få den gennem et tilbud med pris.

Hvis du leder efter en håndværker med tilbud på efterisoleringen af din krybekælder, er det en god ide at benytte en håndværker i dit lokalområde. På den måde undgår du udgifterne forbundet med, at håndværkeren skal have dækket sine længere transportudgifter.

Få 3 gratis tilbud på efterisolering af krybekælder

På 3byggetilbud.dk kan du få tre gratis tilbud på efterisolering af krybekælder, og hvor det eneste du skal gøre er, at indsende en beskrivelse af din opgave. Så snart din opgavebeskrivelse er modtaget, vil du få tre gratis tilbud på under tre dage.

Ved at benytte dig af 3byggetilbud.dk vil du derudover opnå flere andre gode fordele, hvor du ikke mindst vil få billige tilbud på en efterisolering af krybekælder. De billige tilbud skyldes den store konkurrence håndværkerne imellem, der kæmper indbyrdes om at vinde din opgave, og der som følge af den hårde konkurrence, ofte vil sænke deres priser.

Gennem 3byggetilbud.dk vil du også opnå økonomisk forsikring, da der medfølger en entreprisegaranti på din opgave. Entreprisegarantien dækker i tilfælde af fejl eller mangler, og er dermed din økonomiske sikkerhed for, at du modtager et tilfredsstillende resultat ved levering.

Få 3 gratis tilbud på efterisolering af krybekælder:

  1. Beskriv din opgave med efterisolering af krybekælder
  2. Indsend opgavebeskrivelsen til 3byggetilbud.dk
  3. Få tre gratis og uforpligtende tilbud på kun tre dage

Få 3 gratis tilbud på 3byggetilbud.dk