Få et holdbart og flot gulv med et Timberman gulv

Ethvert rum har behov for et solidt og praktisk gulv. Oven i det må det også gerne være nydeligt at se på. Begge dele kan du opnå i dit hjem med et gulv fra Timberman

Foruden dets praktiske funktion er Timberman gulve designet med henblik på at kunne passe ind i hvert rum – hvad enten det er dit eget private hjem, dit kontor eller en institution er der råd for dette ved et Timberman gulv.

Timberman gulve er karakteriseret ved og kendt for deres gode kvalitet, lange holdbarhed og robuste form og stabilitet. Man går derved ikke galt i byen med et Timberman gulv. Timberman gulve er skabt på baggrund af en vision om lang levetid samtidig med at det har et flot udseende. Timberman gulve passer derfor perfekt ind i hjemmet hos den moderne og travle familie, hvor trafikken på gulvene ofte er høj.

Foruden alle disse positive egenskaber, er Timberman gulve lette at vedligeholde; med dets overfladebelægning som er skabt ud fra en vision om at gøre det nemt at rengøre, er der ikke mange bekymringer forbundet med at anskaffe sig et gulv fra Timberman. Dette er perfekt for dig som gerne vil nyde dit hjem uden at være bekymret for et sart gulv hvis der eksempelvis spildes væske – Timberman gulve er netop kendt for dets vand- og fugtafvisende kvalitet. 

Timberman gulve er dermed høje på kvalitet og robusthed. Dog er det vigtigt at tilføje at der ikke er gået på kompromis med æstetikken – Timberman gulve er både funktionelle og flotte i deres udtryk.

Hos viborggulvforum.dk finder du gode priser på Timberman gulve. Foruden de jævnlige tilbud og rabatter på gulv, er der også prismatchet med konkurrenterne, så du er garanteret et kvaltetsgulve til yderst gode priser.