Hold gulvet rent med en robotstøvsuger

For at forlænge levetiden på dit gulv, så kan det være en god ide at investere i noget der kan holde det rent og fri for pletter og snavs generelt.

Det hjælper robotstøvsugere med, og i dag kan du sagtens købe robotstøvsugere der både kan vaske og støvsuge gulvet. Så slipper du på den ene side for at bruge tid på at gøre gulvet rent, men dit gulv får også forlænget levetiden, og det er derfor en win-win situation.

Pris

Det første du skal overveje, er hvilket budget du ligger inde med. Hvis du går efter en robotstøvsuger der både kan støvsuge og vaske gulvet, så kan du godt regne med at skulle op på omkring 6.000 kroner, for at få fat på en der reelt er værd at investere i. Du kan godt finde robotter til omkring 3.000 kroner, der kan begge dele, men så er de bare ikke gode til nogen af delene.

En hybridrobot der gør det rigtig godt er iRobots Roomba j7 til 5.999 kroner. Den er exceptionel til at støvsuge gulvet, og er blevet anbefalet af mange, også selvom du har hund. Derudover vasker den gulvet og gør generelt et super stykke arbejde. Tryk her for at læse mere om Roomba j7.

Hvis du ikke har behov for at få vasket gulvet, så kan du også nøjes med mindre robotstøvsugere, som der kan fås i god kvalitet i en pris på helt ned til 3.000 kroner. 

Kvalitet

Der er stadig en hvis skepsis overfor robotstøvsugere nogle steder. Mange mener at de sidder fast i ting, og at de ikke er effektive nok. 

Det er dog en myte, i dag er robotstøvsugere faktisk i mange tilfælde næsten mere effektive end en god gammeldags håndholdt støvsuger. Derudover er prisen på en robotstøvsuger og en håndholdt støvsuger i ca. samme prisleje. Levetiden for robotstøvsugere er dog ikke altid helt så lang. Hvis du er god ved din robotstøvsuger, bør den sagtens kunne holde i minimum 5 år. 

Opsummering

En robotstøvsuger vil næsten altid være en win-win situation. Det eneste der står i vejen er prisen. For at få en god hybridrobot der både kan vaske og støvsuge effektivt skal du regne med at tilsidesætte omkring 6.000 kroner, hvis ikke lidt mere. Du kan sagtens få en god robotstøvsuger noget billigere, men så kan den jo ikke vaske gulvet. Du kan læse meget mere om robotstøvsugere på hjemmerobot.dk.