Hvad koster en håndværker i timen

Har du et projekt i huset, haven eller andet, så er der god sandsynlighed for, at du skal bruge en håndværker til din opgave. Afhængig af opgaven er der stor forskel på den håndværker du skal bruge, samt forskel på hvad de enkelte håndværkere koster.

Her på siden har vi set nærmere på hvad de forskellige håndværkere beskæftiger sig med, hvad de koster, og hvordan du finder frem til de bedste tilbud, på lige netop den type håndværker du står og skal bruge til dit projekt.

Ønsker du allerede nu et tilbud på din opgave, så anbefaler vi 3byggetilbud.dk, hvor du nemt og hurtigt kan få tre gratis tilbud, helt uden selv at skulle bruge tid på det opsøgende. Du indsender således blot en opgavebeskrivelse, og så vil du modtage tre gratis tilbud på din opgave på under tre dage.

Få 3 gratis tilbud på 3byggetilbud.dk

Hvad laver en tømrer og hvad koster en tømrer i timen

En tømrer vil arbejde med forskellige byggematerialer, herunder ofte træ og kork, og kan lave alt træarbejdet på dit bolig- eller erhvervsbyggeri. Det kan være trækonstruktioner til huse, tilbygninger, skillevægge og lignende.

Hvad koster en tømrer i timen: ca. 400 kr.

Hvad laver en murer og hvad koster en murer i timen

En murer vil ofte arbejde med byggematerialer som tegl, mursten og fliser, og kan bygge alt fra mure, vægge, overfladebehandling af facader, opsætning af fliser og lignende. En murers arbejde vil ofte foregå ved, at der lægges mursten på hinanden med mørtel imellem.

Hvad koster en murer i timen: ca. 450 kr.

Hvad laver en maler og hvad koster en maler i timen

En maler står, som navnet antyder, at male og tapetsere både indendørs og udendørs, herunder maling af huse, lejligheder, erhvervsejendomme og andre typer af bygninger. En maler kan også male gulve og mange andre former for maleropgaver.

Hvad koster en maler i timen: ca. 450 kr.

Hvad laver en elektriker og hvad koster en elektriker i timen

En elektriker arbejder med elektricitet, herunder ved at installere og designe elektriske installationer som el-anlæg, stikkontakter, lys og alarmsystemer. Det kan både være ved renoveringer, samt ved bygning af nye bygninger.

Hvad koster en elektriker i timen: ca. 500 kr.

Hvad laver en VVS’er og hvad koster en VVS’er i timen

En VVS’er vil stå for at installere røranlæg og afløbsinstallationer til koldt- og varmtvandsforsyning, i køkken, toilet og lignende rum. Det kan være montering af vaske, toiletter, varmeanlæg, vandmålere og gasapparater.

Hvad koster en VVS’er i timen: ca. 600 kr.

Hvad laver en anlægsgartner og hvad koster en anlægsgartner i timen

En anlægsgartner vil stå for at lave og passe grønne områder, herunder med fordeling af ny jord til planter, beplantning af blomster, hæk, træer, buske og lignende. En anlægsgartner laver mere eller mindre alt, hvad der har at gøre med grønne områder såsom haver, parker og lignende.

Hvad koster en anlægsgartner i timen: ca. 550 kr.

Fordelen ved en bygherrerådgivning ved større projekter

Det er ikke alle håndværkere der kan løse alle slags opgaver, og der vil derfor især ved større projekter, ofte være brug for mere end en type af håndværker. Et godt eksempel på dette er ved nybyggeri, hvor mere eller mindre alle slags håndværkere kan komme i spil.

Det kan være tømreren der opbygger trækonstruktionen på huset, mureren der bygger murene, elektrikeren der tilfører strøm til huset, VVS’eren der opsætter toilet og afløb, en maler der maler de nye vægge, og en anlægsgartner der står for at gøre haven pæn.

Har du brug for flere typer af håndværkere til din opgave, kan det godt være en besværlig og tidskrævende opgave, at skulle holde styr på hele projektet, og hvor man skal passe på de mange faldgruber der opstår undervejs.

I sådanne tilfælde kan det være en rigtig stor fordel med en bygherrerådgivning, der kan stå for at forbindende alle de løse ender, og sørge for at dit projekt skrider frem som planlagt. Bygherrerådgiveren kan både rådgive, men kan også påtage sig ansvaret for hele opgaven, hvor bygherrerådgiveren vil stå for opgaven som en totalentreprenør.

Se mere om bygherrerådgivning.

Få 3 gratis tilbud på en håndværker

På 3byggetilbud.dk kan du få tre gratis tilbud på en håndværker, og hvor det eneste du skal gøre er, at indsende en beskrivelse af din opgave, og så modtager du dine tre gratis tilbud på kun tre dage.

Du slipper dermed for selv at stå for det opsøgende arbejde, da 3byggetilbud.dk ganske gratis påtager sig ansvaret for, at der bliver fundet tilbud fra tre håndværkere på din opgave. Derudover opnår du flere andre gode fordele, når du benytter dig af 3byggetilbud.dk.

Du vil blandt andet modtage meget billige tilbud gennem 3byggetilbud.dk, hvilket hænger sammen med den store konkurrence der er, mellem de tre håndværkere der afgiver tilbud. For at vinde din opgave vil de ofte sænke deres priser, alt sammen til din store fordel.

Der vil dertil medfølge en entreprisegaranti på din opgave, der dækker i tilfælde af fejl og mangler på din opgave. Entreprisegarantien er altså en økonomisk forsikring for, at du ender med et tilfredsstillende resultat.

Få 3 gratis tilbud på en håndværker:

  1. Beskriv din opgave og den håndværker du ønsker
  2. Indsend din opgavebeskrivelse til 3byggetilbud.dk
  3. Modtag tre gratis tilbud på kun tre dage

Få 3 gratis tilbud på 3byggetilbud.dk