Hvad koster en maler i timen

Skal du have malet huset, lejligheden, sommerhuset, eller have foretaget andet inden- eller udendørs malerarbejde, så vil du ofte være bedst tjent med en rigtig maler. Med en rigtig maler opnår du nemlig et meget bedre resultat, især jo mere kompliceret din maleropgave er.

For at gøre det nemmere for dig at finde frem til en maler, viser vi dig her på siden hvordan, du nemmest og hurtigst finder frem til de bedste tilbud på en maler. Derudover ser vi nærmere på priserne for en maler, samt hvilke typer af opgaver en maler kan være behjælpelig på.

Du kan derfor med fordel læse med videre her på siden, hvis du er ved at undersøge markedet for malere, og i den forbindelse gerne vil have et tilbud på din opgave, eller vide mere om priser, samt hvordan en maler kan hjælpe dig bedst.

Vil du gerne have tilbud på en maler nu, kan du nemt og hurtigt få tre gratis tilbud på 3byggetilbud.dk, hvor du samtidig undgår selv at skulle bruge tid på, at finde frem til tilbud på en maler. 3byggetilbud.dk påtager sig nemlig ansvaret for at finde tre malere med tilbud, alt sammen helt gratis, og på kun tre dage.

Få 3 gratis tilbud på 3byggetilbud.dk

Priser – hvad koster en maler i timen

Det er svært at sige noget konkret på forhånd om, hvad en maler koster i timen. Der er flere faktorer der kan og vil have indflydelse på prisen, herunder blandt andet afstand mellem maler og opgave, opgavens generelle kompleksitet, samt hvor mange lag maling der skal bruges.

Som regel vil en maler koste i omegnen af 400-500 kr. i timen, alt afhængig af ovenstående og andre faktorer. Når du leder efter en maler med tilbud på din opgave, vil en pris på 450 kr. i timen, være en ganske god timepris at gå ud fra.

Du skal være opmærksom på at de priser du finder ovenfor, ikke kan sige noget præcist om, hvad prisen bliver på lige netop din maler og opgave. Det vil kræve et mere indgående kendskab til opgaven på forhånd, og du får derfor nemmest en reel pris, ved at få en maler til at besigtige din opgave, for at kunne komme med et efterfølgende tilbud med pris.

Ønsker du en reel pris på din opgave, kan du på 3byggetilbud.dk få tre gratis tilbud med pris, og hvor det eneste du skal gøre for at få dine tilbud er, at indsende en beskrivelse af din opgave. Så snart din opgavebeskrivelse er modtaget, vil du få dine gratis tilbud inden der er gået tre dage.

Få 3 gratis tilbud på 3byggetilbud.dk

Hvad laver en maler

En maler er uddannet i male med de mange forskellige typer maling, og vil også være uddannet i at blande farve, samt give rådgivning om valg af produkter, herunder valg af farven og typen af maling der bør bruges.

Arbejdet vil ofte bestå i at male murværk, træværk og metaloverflader, på både inden- og udendørs maleropgaver. Det kan både være huse, lejligheder, sommerhuse, tilbygninger, gulve og meget andet.

Selv om maling af eksempelvis en fraflyttet lejligheder, for mange vil blive anset som værende en nem, men tidskrævende, opgave at klare, så er en professionel maling ikke så simpel endda. Der er således mange forskellige teknikker der kan anvendes, og som vil være afgørende for at der opnås et pænt og tilfredsstillende resultat.

Derfor vil du som oftest være bedre stillet ved at gøre af en rigtig maler, frem for at skulle stå for at male selv. Det vil især gøre sig gældende på større og mere komplicerede opgaver, men fordelen ved at benytte en rigtig maler, er mærkbar på alle typer af maleropgaver.

Sådan finder du den helt rigtige maler til din opgave

Når du leder efter tilbud på en maler til din opgave, er der nogle gode råd du bør være opmærksom på, som kan gøre det nemmere for dig at finde den helt rigtige maler. Her anbefaler vi ikke mindst, at du indhenter flere tilbud fra forskellige malere, undersøger malernes anmeldelser, og at du så vidt muligt finder en maler i dit lokalområde.

  • Få tilbud fra flere malere – ved at få tilbud fra forskellige malere, bliver det muligt for dig at sammenligne de tilbud du får, og dermed nemmere for dig at finde frem, til det tilbud der passer dig bedst på pris og fordele.
  • Undersøg malernes anmeldelser – de malere du får tilbud fra bør du undersøge nærmere, og hvor du ikke mindst bør undersøge malernes anmeldelser. Ved at se på tidligere kunders oplevelser med malerne, får du en bedre fornemmelse af, hvilke malere der er til at stole på vil levere et tilfredsstillende resultat.
  • Find en maler i lokalområdet – jo længere væk den maler du vælger befinder sig fra opgaven, jo flere penge skal maleren bruge på sin transport. Disse ekstra udgifter vil i sidste ende tilfalde dig, i form af en højere pris på din opgave. Du kan derfor spare gode penge, ved at gøre brug af en maler i dit lokalområde, da du sparer disse ekstra udgifter væk til malerens længere transport.

Få 3 gratis tilbud på en maler

På 3byggetilbud.dk får du hurtigt og nemt tre gratis tilbud på en maler, da alt du skal gøre er, at beskrive din opgave og sende den ind til 3byggetilbud.dk. Efter din opgavebeskrivelse er modtaget, vil du inden for kun tre dage få dine tre gratis tilbud.

Du skal således ikke selv bruge tid på det opsøgende arbejde, da 3byggetilbud.dk vil finde tre malere med tilbud på din opgave, alt sammen på kun tre dage og som sagt helt gratis. Derudover opnår du flere andre gode fordele, når du vælger at benytte dig af 3byggetilbud.dk.

Det er ikke mindst værd at nævne de meget fordelagtige og billige tilbud du vil få, hvilket skyldes den store konkurrence mellem malerne på 3byggetilbud.dk. De ved nemlig de kæmper med andre malere, og vil derfor ofte sænke deres priser for at vinde din opgave.

Der vil også medfølge en entreprisegaranti når du benytter dig af 3byggetilbud.dk, som beskytter økonomisk i tilfælde af, at der er fejl og mangler på din opgave ved levering. Entreprisegarantien er altså din økonomiske sikkerhed for, at du får leveret et acceptabelt resultat.

Få 3 gratis tilbud på en maler:

  1. Beskriv din opgave og send den ind til 3byggetilbud.dk
  2. Du vil herefter modtage tre gratis tilbud på under tre dage
  3. Accepter dit foretrukne tilbud og du kan komme i gang med det samme

Få 3 gratis tilbud på 3byggetilbud.dk