Hvad koster en tømrer i timen

Leder du efter tilbud på en tømrer, eller efter information om hvad en tømrer koster i timen, og om en tømrer ville kunne hjælpe til på lige netop din opgave, så er du kommet til det helt rette sted.

Her på siden finder du således en masse brugbar information, herunder om priser og hvad en tømrer koster i timen, hvilke typer opgaver en tømrer kan klare, samt hvor og hvordan, du finder frem til de bedste tilbud på en tømrer.

Står du derfor og skal bruge en tømrer til din opgave, eller vil du gerne vide mere om hvad en tømrer koster, og hvor og hvordan du finder de bedste tilbud, så kan du med fordel læse med videre her på siden.

Du kan også få tilbud på en tømrer allerede nu, da du ved at indsende en beskrivelse af din opgave til 3byggetilbud.dk, får tre gratis og uforpligtende tilbud på en tømrer. Du skal således ikke selv bruge tid på det opsøgende arbejde, da 3byggetilbud.dk vil sørge for at finde tømrere med tilbud, alt sammen kun tre dage og ganske gratis.

Få 3 gratis tilbud på 3byggetilbud.dk

Priser – hvad koster en tømrer i timen

Det kan være svært at sige noget om hvad en tømrer koster i timen, uden på forhånd at have en smule kendskab til opgaven. Prisen vil nemlig svinge alt efter forskellige faktorer, herunder hvilken type opgave der er tale om, den generelle kompleksitet ved opgaven, samt flere andre faktorer, der i mere eller mindre grad vil påvirke prisen.

En tømrer vil som regel koste mellem 350-450 kr. alt afhængig af ovenstående, samt flere andre faktorer. Når du undersøger markedet for tømrere, vil en pris på omkring 400 kr. være en fin timepris at tage udgangspunkt i.

Vi gør opmærksom på at de ovenstående priser er vejledende, og at de ikke kan sige noget præcist om, hvad en tømrer vil koste i timen på lige netop din opgave. Det kræver som sagt en smule kendskab til opgaven for at kunne give en pris, og du får derfor nemmest og hurtigst en reel pris på din maler, hvis du lader en maler besigtige opgaven og afgive et tilbud.

Du kan få tre gratis tilbud på en maler på 3byggetilbud.dk, hvor du både får en reel pris på opgavens udførelse, samtidig med at en maler vil stå parat til at klare opgaven. Du indsender blot en opgavebeskrivelse til 3byggetilbud.dk, og så vil du få tre gratis og uforpligtende tilbud med pris.

Få 3 gratis tilbud på 3byggetilbud.dk

Hvad laver en tømrer

En tømrer er håndværker uddannet i at arbejde med forskellige byggematerialer som træ, kork gips og meget andet. Tømreren vil bruge både værktøj og maskiner i sit arbejde, der både kan foregå indendørs såvel som udendørs.

Blandt de arbejdsopgaver en tømrer vil udføre er husbyggeri, tilbygninger, ombygninger, terrasser, samt opstiller alt fra inventar, vægge, gipslofter, og vil også opsætte brædde- og pladebeklædninger, samt mange andre typer af opgaver.

Med en uddannet tømrer vil du opnå større sikkerhed for, at tømreren vil overholde gældende byggeregler. Det er især vigtigt ved større byggerier, såsom huse, hvor det er vigtigt og afgørende, at konstruktion opbygges korrekt.

Sådan du den helt rigtig tømrer til din opgave

Du bør ikke bare vælge den første og den bedste tømrer du finder, da der kan være stor forskel på hvad de tilbyder, herunder priser og fordele, og du er derfor bedst tjent med, på forhånd at undersøge markedet for tømrere nærmere. For at gøre det nemmere for dig at finde den rette tømrer, kan du med fordel følge disse tips:

  • Få flere tilbud – du kan med fordel indhente flere tilbud på din opgave, fra flere forskellige tømrere. På den måde kan du sammenligne tilbuddene, og få nemmere ved at finde frem, til det tilbud der passer bedst til dig og dine behov.
  • Undersøg anmeldelser – du bør ikke mindst undersøge anmeldelserne på de tømrere, som du har planer om at indhente tilbud fra. Via anmeldelser kan du få indblik i tidligere kunders oplevelser, og dermed opnå en større sikkerhed for dit valg af tømrer.
  • Find en tømrer i dit lokalområde – jo længere transport den tømrer du finder har til og fra opgaven, jo mere vil prisen på tømreren og din opgave stige. Det skyldes at tømreren skal have dækket sine transportudgifter, der i sidste ende vil løbe op i en højere pris for dig. Derfor bør du så vidt muligt sørge for, at finde en tømrer i nærheden af dit lokalområde.

Få 3 gratis tilbud på en tømrer

Ved at indsende en opgavebeskrivelse til 3byggetilbud.dk, vil du kunne få tre gratis tilbud på en tømrer, og hvor du samtidig slipper for alt besværet forbundet med, at du selv skulle finde frem til tilbud på din opgave.

3byggetilbud.dk vil således påtage sig alt ansvaret for, at finde tre tømrere med tilbud på din opgave, alt sammen på under tre dage og som sagt helt gratis. Ved at benytte dig af 3byggetilbud.dk, opnår du samtidig flere andre gode fordele.

Du vil blandt andet modtage meget prisvenlige tilbud på din opgave, hvilket skyldes den store konkurrence mellem tømrerne, der kæmper indbyrdes om at vinde din opgave. Det vil ofte få dem til at sænke deres priser, og tilbyde mange andre gode fordele i deres tilbud.

Der vil dertil medfølge en entreprisegaranti på din opgave, der dækker i tilfælde af, at tømreren leverer din opgave med fejl og mangler. Dermed er entreprisegarantien din økonomiske sikkerhed for, at du ender med et tilfredsstillende og acceptabelt resultat.

Få 3 gratis tilbud på en tømrer:

  1. Beskriv din opgave for tømrerne
  2. Send din opgave ind til 3byggetilbud.dk
  3. Modtag tre gratis tilbud på din opgave på under tre dage

Få 3 gratis tilbud på 3byggetilbud.dk