Hvad koster nedrivning af hus

Afhængig af de økonomiske tider er det muligt, at få et billigere hus ved at rive det gamle ned og bygge et nyt, end det er at renovere på det gamle hus. Samtidig er en nedrivning og efterfølgende opbygning af et nyt hus, ofte mere praktisk end at renovere på et ældre hus.

Du skal dog være opmærksom på at en nedrivning af hus, på ingen måder er en billig investering, på trods af ofte at være billigere, sammenlignet med en renovering af det gamle hus. Du bør derfor undersøge dine muligheder grundigt, inden du går i gang med nedrivningen af dit hus.

Hvad angår prisen på en nedrivning af hus, så koster en nedrivning af hus på 100-250 m2 i omegnen af 100.000 kr. Prisen vil inkluderer moms og udgifter til arbejdskraften fra en nedriver, men vær opmærksom på at prisen kan svinge en del, da der er flere faktorer der vil have afgørende betydning for den endelige pris.

Ovenstående priser er således kun et udtryk for vejledende markedspriser, og de kan altså ikke sige noget præcist om. hvad prisen på din egen nedrivning af hus bliver. For at få en præcis pris på din opgave, er det nemmest at få et tilbud med pris af en nedriver.

Vil du gerne have tilbud med pris på din nedrivning af hus, så anbefaler vi 3byggetilbud.dk. Her får du hurtigt og nemt tre gratis tilbud, og skal blot indsende en opgavebeskrivelse, hvorefter du vil få dine gratis tilbud på kun tre dage.

Få 3 gratis tilbud på 3byggetilbud.dk

Spar penge med en nedriver i dit lokalområde

Der er store økonomiske fordele i at benytte en nedriver, der befinder sig tæt ved det lokalområde hvor du bor. Benytter du dig af en nedriver der kommer langvejs fra, vil der ofte være ekstra udgifter forbundet med, at nedriveren vil have en længere transport.

De ekstra udgifter til nedriverens transport, vil i sidste ende blive pålagt dig, og du kan derfor spare mange penge, hvis du vælger en nedriver i dit lokalområde. Undersøg derfor med fordel hvor nedriveren hører til, inden du vælger at få et tilbud af nedriveren på nedrivning af dit hus.

Find den rigtige nedriver til nedrivning af hus

Ovenfor har vi anbefalet at du benytter en nedriver i dit lokalområde, for på den måde at spare penge på nedrivningen af dit hus. Dertil kan du med fordel benytte dig af følgende tips og råd, når du er på udkig efter en nedriver til din opgave.

For det første bør du indhente tilbud fra flere forskellige nedrivere, da det giver mulighed for at sammenligne de forskellige tilbud på priser og fordel. Det vil i sidste ende gøre det nemmere for dig, at finde frem til det helt rigtige tilbud på nedrivningen af dit hus.

Når du vælger de nedrivere du gerne vil have tilbud fra, er det dertil en god ide at undersøge nedrivernes anmeldelser. På den måde får du et større kendskab til nedrivernes kompetencer, og opnår dermed en større sikkerhed for dit valg af nedriver.

Regler ved nedrivning af hus

Vær opmærksom på at der stilles krav til, at du anmelder nedrivning af dit hus, seneste 14 dage før du påbegynder nedrivningen. Ansøgning om tilladelse til nedrivning af dit hus foretages på din kommunes hjemmeside, hvor du skal vedhæfte relevant information.

Har du et ældre hus der er bygget før 1950’erne, og som er beliggende i en mindre landsby med under 3.000 indbyggere, så kan du ansøge om tilskud til din nedrivning. Størrelsen på det indskud du kan få, er forskelligt fra kommune til kommune,

Du finder mere information om ansøgning, tilladelse og tilskud til nedrivning af hus, samt meget andet brugbar information, på din kommunes hjemmeside. Vi anbefaler du læser op på diverse regler, krav og andet brugbar information, inden du påbegynder nedrivningen af dit hus.

Få 3 gratis tilbud på nedrivning af hus

Vi anbefaler at du benytter dig af 3byggetilbud.dk, hvor du får tre gratis tilbud på nedrivning af hus. Ved at benytte dig af 3byggetilbud.dk undgår du samtidig alt besværet ved, selv at skulle finde frem til nedrivere med tilbud på din opgave. Du skal blot indsende en beskrivelse af din opgave, og så modtager du tre gratis tilbud inden der er gået tre dage.

Ofte vil de tilbud du modtager gennem 3byggetilbud.dk være meget prisvenlige tilbud, hvilket skyldes den store konkurrence mellem nedriverne, der ved de kæmper med andre nedrivere om at vinde din opgave. Det vil ofte føre til at nedriverne sænker deres priser, og tilbyder mange andre gode fordele i deres tilbud.

Du vil også opnå en stor grad af økonomisk sikkerhed, når du først har accepteret et tilbud du har modtaget gennem 3byggetilbud.dk. Der medfølger således en entreprisegaranti på din opgave, der dækker i tilfælde af fejl eller mangler ved levering, og entreprisegarantien er dermed din økonomiske garanti for, at du får leveret et tilfredsstillende resultat ved levering.

Få 3 gratis tilbud på nedrivning af hus:

  1. Begynd med at beskrive din opgave
  2. Indsend opgavebeskrivelsen til 3byggetilbud.dk
  3. Modtag dine tre gratis tilbud inden for tre dage

Få 3 gratis tilbud på 3byggetilbud.dk