Hvilken seng skal jeg vælge?

Søger du en ny seng? Der er ikke noget at sige til, at du har svært ved at finde ud af, hvor du skal starte jagten. Alle kroppe er forskellige. Dog gør de fleste af os klogt i at købe en seng, som giver både ryg og lemmer solid støtte hele natten ud og i årtier ad gangen. Boxmadrassen er i denne sammenhæng svær at komme uden om. 

Hvad er en boxmadras? 

En boxmadras adskiller sig fra en almindelig madras ved at bestå af en fast ramme og være udstyret med ben. Når du køber en boxmadras, behøver du derfor ikke at bekymre dig om også at finde en sengeramme. 
 Nogle boxmadrasser har fastmonterede ben, mens andre giver dig muligheden for selv at påføre de ben, der stilmæssigt passer bedst til dit soveværelse. 

Boxmadrassen er én af de mest populære sengetyper i Danmark, og dette skyldes flere ting. 

Hvorfor boxmadras? 

Først og fremmest er boxmadrassen kendt for at give en generelt god støtte til kroppen. Den egner sig dermed særligt til folk, der kæmper med ryg- eller ledproblemer. Boxmadrassen er typisk også mere modstandsdygtig over for slid end både almindelige madrasser og fleste typer sengerammer. Mange boxmadrasser er specielt designet til at give god luftcirkulation, hvilket kan forhøje din følelse af komfort i løbet af natten. Og hvis du deler seng med en partner, kan du glæde dig ved, at boxmadrassen er god til at isolere bevægelse og dermed forhindre, at du vågner, når din partner vender og drejer sig. 

Lyder boxmadrassen som noget for dig, mangler du nu blot at finde den model, der passer allerbedst til dig. 

Hvilken boxmadras? 

Boxmadrasser findes i mange former, herunder fjedrende boxmadrasser, boxmadrasser med skum og justerbare boxmadrasser. Den rette madras afhænger i høj grad af dig. Både fjedrende boxmadrasser og skummadrasser har deres fordele, og dette gælder både, hvis du har det fint i kroppen, og hvis du jævnligt døjer med diverse former for muskel- og ledsmerter. Dog er en nogenlunde hård og fast madras ofte et godt valg, hvis din krop ofte føles øm. 

Hos Sengeverden finder du et væld af forskellige boxmadrasser. Alle modellerne er udstyret med detaljerede produktbeskrivelser, så du nemt kan finde frem til netop den boxmadras, som bedst vil kunne skabe trygge rammer for netop din søvn. God sengejagt – og sov godt.