Jordvarmeanlæg

Opvarmning med jordvarme via et jordvarmeanlæg, er en meget økonomisk måde at varme dit hus op på. Særligt når der sammenlignes med varmekilder såsom el, olie eller gas, er muligheder for besparelser på varmeforbruget meget store.

Sammenlignet med el, olie og gas kan du med jordvarme, spare helt op mod 70% på dit varmeforbrug. Det kan hurtigt løbe op i mange tusinde kroner om året, og en rigtig god grund til, at du bør overveje at skifte til et jordvarmeanlæg.

Vil du gerne vide mere om dine muligheder med jordvarme til opvarmning af dit hus, så kan du med fordel læse med videre her på siden. Her finder du således information om priser og fordele, samt om hvor du finder de bedste tilbud på et nyt jordvarmeanlæg.

Ønsker du tilbud på et nyt jordvarmeanlæg allerede nu, anbefaler vi at du benytter dig af 3byggetilbud.dk. Her får du tre gratis tilbud ved at indsende en opgavebeskrivelse, og slipper dermed for selv at skulle lede efter installatører med tilbud.

Få 3 gratis tilbud på 3byggetilbud.dk

Hvad er jordvarme

Opvarmning med jordvarme er en varmepumpe, der gennem et jordvarmeanlæg forsyner et hus med varme. Det gøres ved hjælp af nedgravede slanger fyldt med væske, der varmes op når solens stråler vil varme jorden op i løbet af dagen.

Den opvarmede væske i slangerne føres herefter ind i huset, hvor det vil forsyne huset med varmt vand i radiatorer, varmerør og til brugsvandet. Jo længere slangerne med væske til forsyning af varme til huset er, jo mere energi og varme kan du forsyne huset med.

Vær opmærksom på at slangerne graves ned i jorden og græsplænen, og at du derfor bør være varsom med, ikke at plante træer og buske på steder, hvor du har gravet slangerne ned. Det vil nemlig skygge for solen, og du vil derfor ikke opnå den samme effekt.

Hvad koster jordvarme

Prisen på at få opvarmning til huset med et jordvarmeanlæg er på mellem 100.000-200.000 kr. inklusiv installation. Den endelige pris vil ikke mindst være afhængig af faktorer såsom husets størrelse, og de generelle forhold ved hus og grund.

Et jordvarmeanlæg er dermed den dyreste varmepumpe, der også tæller typer luft til luft samt luft til vand varmepumper. Den høje investering er dog penge rigtig godt givet ud, da du har mulighed for at spare rigtig mange penge på dit varmeforbrug. Sammenlignet med de dyreste varmekilder som el, olie og gas, kan du opnå besparelser på helt op til 50-60%.

Det kan være svært at sige noget om den præcise pris på et nyt jordvarmeanlæg, da prisen vil afhænge af mange forskellige faktorer, og derfor vil variere meget. Vil du derfor gerne have en præcis pris på dit nye jordvarmeanlæg, er det nemmest at få et tilbud med pris af en installatør.

Du finder billige og fordelagtige tilbud med pris på et nyt jordvarmeanlæg på 3byggetilbud.dk, hvor det eneste du skal gøre er at indsende en opgavebeskrivelse, hvorefter du vil modtage tre gratis tilbud.

Få 3 gratis tilbud på 3byggetilbud.dk

Få 3 gratis tilbud på et nyt jordvarmeanlæg

Ved at indsende en opgavebeskrivelse til 3byggetilbud.dk, kan du på kun tre dage og helt gratis, få tre tilbud på et nyt jordvarmeanlæg. Du slipper dermed for alt det opsøgende arbejde, men opnår samtidig flere andre gode fordele.

For det første vil de tilbud du modtager ofte være meget prisvenlige og fordelagtige tilbud, hvilket hænger sammen med den store konkurrence om at vinde din opgave. Den store konkurrence vil få installatørerne med tilbud på din opgave til at sænke deres priser, og tilbyde andre gode fordele for at vinde din opgave.

For det andet medfølger der en entreprisegaranti når du accepterer et tilbud, du har modtaget gennem 3byggetilbud.dk. Entreprisegarantien er en økonomisk dækning i tilfælde af, at dit jordvarmeanlæg leveres med fejl og mangler, eller ikke fungerer korrekt ved levering.

Få 3 gratis tilbud på et nyt jordvarmeanlæg:

  1. Indsend en opgavebeskrivelse til 3byggetilbud.dk
  2. Modtag tre gratis tilbud på kun tre dage
  3. Vælg det bedste tilbud og kom i gang med det samme

Få 3 gratis tilbud på 3byggetilbud.dk