Loftisolering pris

En loftisolering er en meget effektiv måde hvorpå, du kan gøre dit hus bedre i stand til at holde på varmen. Da den varme luft inde fra dit hus altid vil stige opad, vil meget af den varme luft slippe ud gennem loft og tag.

Det gør en loftisolering, sammen med de store overflader på ydervæggene, til det sted i dit hus, hvor der sker det første varmetab. Vil du derfor gerne have efterisoleret dit hus, er det en rigtig god ide at starte med en loftisolering.

Prisen på en loftisolering er på ca. 40.000 kr. inklusiv moms, dampspærre og arbejdskraften fra en isolatør. Har du allerede en funktionel dampspærre, er prisen på en loftisolering på ca. 30.000 kr. inklusiv moms og arbejdskraft.

Har du mod på det, og ikke mindst erfaring og kompetencer, så kan du også selv efterisolere dit loft. Ved et gør det selv projekt kan du spare mange penge, med besparelser på helt op til 75%. En efterisolering af loft ved et gør det selv projekt, koster i omegnen af 10.000 kr.

Vil du gerne have tilbud på din loftisolering, får du tre gratis tilbud på 3byggetilbud.dk. Det eneste du skal gøre er at indsende en opgavebeskrivelse, og så modtager du tre gratis tilbud, alt sammen helt uforpligtende og på kun tre dage.

Få 3 gratis tilbud på 3byggetilbud.dk

Granulat eller isoleringsbatts

Til din isolering kan du vælge at isolere med granulat eller isoleringsbatts. Dit valg af isolering er afhængig af forskellige faktorer, såsom eksisterende isolering, hvor tilgængeligt det er at isolere, samt flere andre faktorer.

Dit valg af granulat eller isoleringsbatts har også betydning for prisen. Står du for selv at efterisolere dit loft, er det oftest den billigste løsning med isoleringsbatts. Omvendt forholder det sig med en isolatør, og hvor det oftest vil være billigere med granulat.

Fordelen ved en loftisolering

Som nævnt indledningsvist vil en loftisolering forbedre dit hus evne til, at holde bedre på varmen inde i huset. Det har den store fordel, at du vil få et mindre behov for at opvarme din bolig. Dermed falder dit varmeforbrug, og du vil på den måde, kunne opnå store besparelser på dine varmeregninger.

Det er faktisk muligt at spare helt op mod 30% på dine varmeregninger, hvis du efterisolere dit loft. De store besparelser kommer som følge af, at meget af varmeudslippet i dit hus, vil ske gennem loft og tag.

En loftisolering vil også have klimamæssige fordele, da du vil have et mindre forbrug af energi. Det mindre forbrug af energi, vil føre til en mindre reducering af Co2 og andre skadelige partikler, som vil udledes under produktionen af den energi ,du bruger til opvarmningen af dit hus.

Vær opmærksom på kravet til efterisolering ved renovering

Ved renoveringer på dit hus, herunder også renoveringer på loftet, er der krav til, at du også efterisolere i forbindelse med din renovering. Dette krav gælder dog kun i tilfælde hvor, at din investering til efterisolering er rentabel.

Med rentabel forstås at din investering skal kunne betale sig selv ind igen, inden der er gået et bestemt antal år. Du kan regne på hvorvidt din investering til efterisolering af loft er rentabel, ved at gange den årlige besparelse med levetid i år, og dividere med prisen på investeringen til efterisoleringen af dit loft. Er tallet over 1,33 er investeringen rentabel.

Er tallet under 1,33 er investeringen til efterisoleringen af dit loft ikke rentabel, og der er derfor ikke krav til, at du efterisolere i forbindelse med renoveringer på dit loft. Der kan også være andre undtagelser til kravet om, at du efterisolere dit loft ved renoveringer.

Få 3 gratis tilbud på loftisolering

Skal du have hjælp til din loftisolering kan du få tre gratis tilbud på 3byggetilbud.dk, og hvor du samtidig slipper for selv at skulle bruge tid på, at finde frem til håndværkere med tilbud på din loftisolering. Du indsender blot en opgavebeskrivelse, og så vil du modtage tre gratis tilbud inden for kun tre dage.

Når du vælger at benytte dig af 3byggetilbud.dk vil du derudover opnå flere andre gode fordele, hvor det ikke mindst er værd at nævne de ofte billige tilbud på en loftisolering, som du kan få gennem 3byggetilbud.dk.

Dertil vil du være økonomisk forsikret mod fejl og mangler på din opgave, da der medfølger en entreprisegaranti, der dermed er din økonomiske garanti for, at du får leveret et tilfredsstillende resultat som aftalt.

Få 3 gratis tilbud på en loftisolering:

  1. Beskriv dit loft og din loftisolering så godt som muligt
  2. Indsend beskrivelsen af din opgave til 3byggetilbud.dk
  3. Modtage på kun tre dage tre gratis tilbud på en loftisolering

Få 3 gratis tilbud på 3byggetilbud.dk