Luft til luft varmepumpe sommerhuse

En luft til luft varmepumpe til sommerhuset er det oplagte valg af varmekilde og varmepumpe, til forsyningen af varmen til dit sommerhus. Med en luft til luft varmepumpe bliver det ikke mindst muligt, at opnå store besparelser på dine varmeregninger.

Det gælder især i tilfælde hvor du har opvarmning med el, eller opvarmning med olie og gasfyr. Her vil det være muligt at spare op mod 50-60% med en luft til luft varmepumpe, sammenlignet med andre og dyrere alternativer.

Faktisk er opvarmning med en luft til luft varmepumpe en af de billigste varmekilder, selv når der sammenlignes med andre billigere alternativer som fjernvarme og pillefyr. Investerer du i en luft til luft varmepumpe, vil din investering kunne tjene sig ind på få år, som følge af de store besparelser på varmeforbruget.

Her på siden har vi set nærmere på fordelene ved en luft til luft varmepumpe, herunder på priser samt hvor og hvordan, du finder frem til de bedste tilbud på montering af en ny luft til luft varmepumpe.

Vil du gerne have tilbud på en ny luft til luft varmepumpe, kan du med fordel benytte dig af 3byggetilbud.dk. Her får du tre gratis tilbud på en ny luft til luft varmepumpe inklusiv montering, alt sammen på under tre dage og som sagt helt gratis.

Få 3 gratis tilbud på 3byggetilbud.dk

Fordelene ved en luft til luft varmepumpe

Der er ikke mindst klare økonomiske fordele forbundet med en luft til luft varmepumpe, og hvor du kan spare særligt mange penge på varmeregningerne, hvis du i forvejen bruger enten el, olie eller gas til din opvarmning. I sådanne tilfælde kan det være muligt, at spare helt op mod 50-60% på dine udgifter til varme.

En anden stor fordel ved en luft til luft varmepumpe, er muligheden for også at bruge den til nedkøling på de varme sommerdage. På de varme sommerdage kan en luft til luft varmepumpe indstilles til, at blæse og cirkulere kølig luft ind i huset.

Der er stor fordel ved at bruge en luft til luft varmepumpe, i tilfælde hvor du ikke har adgang til fjernvarme, og hvor du gerne vil have en billig varmekilde. Et godt eksempel på dette er i sommerhuset, hvor en luft til luft varmepumpe er den perfekte løsning.

Du kan med fordel også benytte dig af en luft til luft varmepumpe i dit normale hus, og hvor du i den forbindelse bør forhøre dig hos en energikonsulent, der kan rådgive og give anbefalinger til, hvordan du får mest ud af at bruge en luft til luft varmepumpe.

Værd at være opmærksom på ved køb af luft til luft varmepumpe

Når du skal købe ny luft til luft varmepumpe, er der nogle ting som du bør være særligt opmærksom på, eller som du med fordel bør se nærmere på, inden du køber. Se mere i det følgende om lidt gode råd og tips til køb af luft til luft varmepumpe.

Få rådgivning af en energikonsulent

Du kan med fordel gøre brug af en energikonsulent, der kan besigtige dit hus, for at afklare fordelene du vil opnå med en luft til luft varmepumpe. Det vil i sagens natur koste lidt at få rådgivning af en energikonsulent, der skal bruge tid på at besigtige og rådgive på opgaven. Du ender til gengæld med den bedste løsning, hvilket vil kunne spare dig for mange penge årligt.

Gå efter et højt SCOP værdi

SCOP værdi er et udtryk for hvor god varmepumpen er, til at levere energi og varme til et hus under optimale forhold. Ved køb af ny luft til luft varmepumpe, er tricket at gå efter så høj en SCOP værdi som muligt. Du bør så vidt muligt gå efter en SCOP værdi, der ligger på et niveau over 4,5.

Find en montør der er medlem af VPO

Du opnår den højeste sikkerhed for montering af din nye luft til luft varmepumpe, hvis du benytter dig af en montør der er medlem af VPO. VPO står for Varmepumpeordningen, og er en garanti for, at din montør har de fornødne kvalifikationer.

Vælg en varmepumpe der er testet i uafhængig test

Du bør vælge en luft til luft varmepumpe der er testet på et uafhængig laboratorie, så du sikrer dig den højeste kvalitet som muligt. Du finder en liste med oversigt over uafhængigt testede varmepumper, ved at gå ind på Erhvervsstyrelsens hjemmeside.

Få flere tilbud på din luft til luft varmepumpe

Det kan ofte betale sig at få flere tilbud på montering af din luft til luft varmepumpe, som du herefter kan sammenligne på priser og fordele. At få flere tilbud gør det nemmere at finde frem til det helt rigtige tilbud, og kan mange gange spare dig for gode penge.

Luft til vand varmepumpe til opvarmning af brugsvand

Vil du gerne have en varmepumpe til opvarmning af brugsvand, herunder radiatorer, gulvvarme, varmerør og lignende, skal du vælge en luft til vand varmepumpe, der netop bruger den varme luft, til at opvarme husets brugsvand.

Få 3 gratis tilbud på luft til luft varmepumpe sommerhuse

På 3byggetilbud.dk kan du få tre gratis tilbud på installation af luft til luft varmepumpe til sommerhuset, og hvor du samtidig vil slippe for alt besværet forbundet med, at du selv skulle lede efter håndværkere med tilbud. Du indsender således bare en opgavebeskrivelse, og så vil du modtage tre gratis tilbud på kun tre dage.

Ved at benytte dig af 3byggetilbud.dk opnår du flere andre gode fordele, og hvor du ikke mindst kan nyde godt af de billige tilbud, du mange gange vil få hos 3byggetilbud.dk. De gode og billige tilbud hænger sammen med, at håndværkerne der afgiver tilbud ved de er i hård konkurrence med andre håndværker, og vil derfor sænke deres priser i deres tilbud.

Har du først accepteret et tilbud du har modtaget gennem 3byggetilbud.dk, så vil du være økonomisk forsikret med den medfølgende entreprisegaranti, der vil dække fejl og mangler på din opgave ved levering. Entreprisegarantien er dermed din økonomiske garanti for, at du får leveret et tilfredsstillende resultat.

Få 3 gratis tilbud på luft til luft varmepumpe sommerhuse:

  1. Beskriv din opgave med luft til luft varmepumpe
  2. Send din opgave ind til 3byggetilbud.dk
  3. Modtage tre gratis og uforpligtende tilbud

Få 3 gratis tilbud på 3byggetilbud.dk