Luft til vand varmepumpe

En luft til vand varmepumpe er en billig metode til opvarmning af dit brugsvand og huset, og som særligt til erstatning til el, olie eller gas, vil kunne spare dig for mange penge årligt på dit varmeforbrug og varmeregninger.

Kommer du fra opvarmning med enten el, olie eller gas, og erstatter med en luft til vand varmepumpe, er det muligt at spare helt op mod 50-60% på dine udgifter til varme! Det er rigtig mange penge at spare, og en rigtig god grund til, at du bør overveje en luft til vand varmepumpe.

Det er ikke kun ved erstatning til el, olie og gas at en varmepumpe er et økonomiske valg, da varmepumper, herunder luft til vand varmepumper, også er billigere i varmeforbruget, når der sammenlignes med varmekilder som træpiller og fjernvarme. En varmepump er altså en af de billigste metoder til, at få varmet dit hus eller bolig op.

Er du interesseret i at vide mere om dine muligheder med en luft til vand varmepumpe, så giver vi dig her på siden information om priser, samt om hvordan du finder frem, til de bedste tilbud på installering af en ny luft til vand varmepumpe.

Ønsker du allerede nu tilbud med pris på en ny luft til vand varmepumpe, så kan du med fordel få dine tilbud gennem 3byggetilbud.dk, hvor du både får tre gratis tilbud, og samtidig undgår alt besværet forbundet med, at du selv skulle lede efter installatører med tilbud.

Få 3 gratis tilbud på 3byggetilbud.dk

Hvad er en luft til vand varmepumpe

En luft til vand varmepumpe fungerer ved at den udvinder den varme luft udenfor, der føres ind i huset via varmerør og radiatorer, hvor varmen også kan bruges til opvarmning af husets brugsvand.

Med en luft til vand varmepumpe får du en billig opvarmning, og en luft til vand varmepumpe er derfor ideelt til dig, der har radiatorer, gulvvarme og lignende, og som ønsker en billig opvarmning af dit brugsvand.

En luft til vand varmepumpe er den billigste af de tre typer varmepumper, du kan bruge til opvarmningen af dit hus. Den billigste varmepumpe får du med en luft til luft varmepumpe, mens den dyreste type er med et jordvarmeanlæg.

Hvad koster en ny luft til vand varmepumpe

Prisen på en luft til vand varmepumpe ligger på mellem 70.000-130.000 kr. inklusiv moms og installation. Til denne pris får du en luft til vand varmepumpe i høj kvalitet, til et hus i omegnen af 100-140 m2.

Der er altså umiddelbart tale om en høj investering, der med de penge du vil kunne spare på dit varmeforbrug, er penge der er rigtig godt givet ud. Således vil investering til en luft til vand varmepumpe, kunne tjene sig selv ind igen i løbet af ganske få år.

Bemærk at det kan være svært at sige noget om den præcise pris, uden på forhånd at have et kendskab til opgaven. Vil du derfor gerne have en præcis pris på installationen af din egen luft til vand varmepumpe, så er det nemmest at få et tilbud med pris af en installatør, der på forhånd har set nærmere på opgaven.

Du finder de bedste og billigste tilbud på en ny luft til vand varmepumpe på 3byggetilbud.dk, hvor du får tre gratis tilbud, og samtidig undgår selv at skulle bruge tid på det opsøgende arbejde. Det eneste du skal gøre er at indsende en opgavebeskrivelse, og så modtager du dine gratis tilbud på kun tre dage.

Få 3 gratis tilbud på 3byggetilbud.dk

Få 3 gratis tilbud på installation af ny luft til vand varmepumpe

Ved at indsende en beskrivelse af din opgave til 3byggetilbud.dk, kan du på kun tre dage få tre helt gratis tilbud på en ny luft til vand varmepumpe. Du slipper dermed for alt besværet ved det opsøgende arbejde, men opnår derudover flere andre gode fordele.

Tilbuddene du vil modtage på din installationen af din nye luft til vand varmepumpe, vil ofte være meget prisvenlige og fordelagtige tilbud. Der er nemlig en stor konkurrence om at vinde din opgave, hvilket vil få installatørerne til at tilbyde lavere priser og andre gode fordele, i de tilbud de afgiver på din luft til vand varmepumpe.

Har du først accepteret et tilbud på en luft til vand varmepumpe gennem 3byggetilbud.dk, vil du dertil være økonomisk forsikret med den medfølgende entreprisegaranti. Den økonomiske garanti består i at der ydes økonomisk dækning, at din luft til vand varmepumpe leveres med fejl eller mangler.

Få 3 gratis tilbud på en ny luft til vand varmepumpe:

  1. Beskriv din opgave og send den ind til 3byggetilbud.dk
  2. Modtag tre gratis tilbud på en ny luft til vand varmepumpe
  3. Accepter dit foretrukne tilbud og kom i gang med det samme

Få 3 gratis tilbud på 3byggetilbud.dk