Nyt eternittag

Skal du have udskiftet dit nuværende tag med et nyt tag, så er der mange gode grunde til at vælge et nyt eternittag. Med et eternittag får du et slidstærkt og holdbart tag, der på perfekt vis modstår alle de danske vejrforhold.

Her på siden ser vi nærmere på netop eternittag, hvor vi blandt andet har set nærmere på priser og fordele, samt på hvor og hvordan, du finder frem til de bedste og billigste tilbud på et nyt eternittag.

Vil du gerne have tilbud på dit nye eternittag allerede nu, så anbefaler vi at du benytter dig af 3byggetilbud.dk, hvor du får tre helt gratis tilbud på et nyt eternittag, og hvor du blot skal indsende en beskrivelse af din opgave, før du vil få dine gratis tilbud på kun tre dage.

Få 3 gratis tilbud på 3byggetilbud.dk

Hvad er eternit

Eternit består af det der kendes som fibercement, en blanding af almindelig cement og fibre, der giver en meget større slidstyrke og holdbarhed. Samtidig er fibercement er meget let materiale, og vil som regel være 100% vandfast, hvilket gør eternit meget velegnet som tagbelægning.

Der findes flere typer af eternittag, der kommer med hver deres unikke udtryk. Der kan vælges mellem bølgeeternit, der som navnet antyder er en bølget tagbelægning, eternitskifer, der er et imiteret skifertag, samt toscana, der er en slags kombination af både bølgeeternit og eternitskifer, med både bølgende og blanke overflader.

Fordele ved et eternittag

Der er mange gode fordele ved et eternittag, der både er meget slidstærkt, som oftest 100%, og som også er et billigt materiale, der samtidig er relativt nemt at arbejde med. Der er dog flere andre gode fordele ved et eternittag, som du kan se mere om nedenfor.

Fordele:

  • Billig tagbelægning
  • Let materiale der er nemt at arbejde med
  • Oftest 100% vandfast
  • Brandhæmmende effekt
  • Modstår alle danske vejrforhold

Der er også nogle enkelte ulemper ved et eternittag, som er værd at være opmærksom på, hvis du går med overvejelser om, at udskifte dit nuværende tag med et eternittag.

Ulemper:

  • Kort levetid på 25 år
  • Kræver regelmæssig vedligeholdelse for at undgå alger og mos

Hvad koster et nyt eternittag

Der kan være ganske stor forskel på hvad prisen er på et eternittag, der ikke mindst vil afhænge af størrelsen på taget, samt den generelle sværhedsgrad og kompleksitet ved tagbelægningen. Som regel vil prisen, alt afhængig af disse og andre faktorer, være i omegnen af 75.000-150.000 kr.

Vær opmærksom på at ovenstående priser ikke kan sige noget, om prisen på lige netop dit nye eternittag. Ønsker du en reel pris på dit eget nye eternittag, så får du det nemmest gennem et tilbud med pris af en taglægger.

Få 3 gratis tilbud på et nyt eternittag

Du kan få tre gratis tilbud på et nyt eternittag, hvis du indsender en beskrivelse af din opgave til 3byggetilbud.dk. Så snart din opgavebeskrivelse er modtaget, vil du inden for kun tre dage, modtage tre helt gratis og uforpligtende tilbud på et nyt eternittag.

Du slipper derfor ikke mindst for selv at skulle bruge tid og besvær på, at finde frem til taglæggere med tilbud på dit nye eternittag. Efter at have modtaget din opgavebeskrivelse, vil 3byggetilbud.dk nemlig påtage sig ansvaret for, at finde tre taglæggere med tilbud på dit nye eternittag.

Ved at benytte dig af 3byggetilbud.dk vil du samtidig opnå flere andre gode fordele, der ikke mindst hænger sammen med de billige tilbud du vil få. Der er nemlig stor konkurrence mellem de tre taglæggere der afgiver tilbud på dit nye eternittag, hvilket ofte vil få dem til at tilbyde lavere priser og andre gode fordele.

Har du først accepteret et tilbud på et nyt eternittag gennem 3byggetilbud.dk, vil du være økonomisk forsikret med den medfølgende entreprisegaranti. Det vil du, da entreprisegarantien dækker ved fejl og mangler på dit nye tag.

Få 3 gratis tilbud på et nyt eternittag:

  1. Beskriv din opgave med et nyt eternittag så præcist som muligt
  2. Indsend din opgavebeskrivelse via opgaveformularen på 3byggetilbud.dk
  3. Modtag tre gratis og uforpligtende tilbud på kun tre dage

Få 3 gratis tilbud på 3byggetilbud.dk