Nyt tag uden undertag

Et undertag tjener et helt afgørende formål på din tagkonstruktion, da et undertag vil forhindre vand og fugt i, at trænge ind under taget og tagkonstruktionen. Da nogle typer af tagbelægninger ikke er vandtætte i sig selv, vil de kræve et undertag for at sikre tætheden på taget.

Skal du derfor have nyt tag uden undertag, er det helt afgørende at du vælger en type af tagbelægning, der er helt vandtæt i sig selv, og som derfor ikke kræver et undertag. Uanset om din tagbelægning kræver et undertag eller ej, skal der alligevel lyde en anbefaling herfra om, at du altid benytter et undertag under dit tag.

At få lagt et nyt tag uden undertag kan dog mange gange vise sig, at være en billigere løsning end et tag med undertag. Det skyldes at der ikke skal bruges ekstra materialer og arbejdstid på at bygge et undertag, hvilket kan spare dig for en del penge.

Vil du gerne vide mere om dine mulighed for at få et nyt tag uden undertag, så har vi her på siden set nærmere på de typer af tagbelægninger, hvor der ikke stilles krav om undertag, samt hvor og hvordan du finder frem, til de bedste tilbud på et nyt tag uden undertag.

Vil du derimod gerne have tilbud på et nyt tag uden undertag allerede nu, så anbefaler vi 3byggetilbud.dk. Her får du tre gratis tilbud på et nyt tag uden undertag, og undgår samtidig alt besværet ved det opsøgende arbejde. Du indsender blot en opgavebeskrivelse, og så modtager du dine gratis tilbud på under tre dage.

Få 3 gratis tilbud på 3byggetilbud.dk

Hvilke typer tagbelægninger kræver ikke undertag

I det følgende ser vi nærmere på de mest almindelige typer tagbelægninger i Danmark, der ikke stiller krav om et undertag. Det vil ofte være tag i eternit, samt tagpap og stål, der vil blive brugt som tagbelægninger uden undertag.

Et eternittag stiller slet ingen krav om et undertag, og ej heller gør et tagpaptag. Tagpap kræver dog et underlag, da tagpap skal svejses fast til underlaget. For ståltag gælder desuden, at selv om der ikke er krav om et undertag, så anbefales det som minimum at der etableres kondensfang. Bemærk i øvrigt at de fleste producenter af ståltage, anbefaler at der også etableres et undertag.

En anden almindelig type af tagbelægning der hyppigt ses i Danmark er tegltage, der i modsætning til de ovenstående typer tagbelægninger, stiller krav om et undertag. For ekstra tætning af et tegltag, bør der foretages en understrygning af taget.

Hvad koster et nyt tag uden undertag

Prisen på et nyt tag uden undertag vil ikke mindst afhænge af, hvilken type af tag du ønsker på dit hus. Prisen på et nyt tag uden undertag koster, alt afhængig af typen af tagbelægning samt andre faktorer, et sted mellem 300-1500 kr. pr. m2.

Prisen på et nyt eternittag uden undertag: 400-1500 kr. pr. m2

Prisen på et nyt tagpaptag uden undertag: 300-1200 kr. pr. m2

Prisen på et nyt ståltag uden undertag: 800-1200 kr. pr. m2

Bemærk at ovenstående priser er vejledende, og at de derfor ikke kan sige noget om prisen, på lige netop dit nye tag uden undertag. For at få en mere præcis pris på et nyt tag uden undertag, er det nemmest at få et tilbud med pris af en taglægger.

På 3byggetilbud.dk kan du hurtigt og nemt få tre gratis og uforpligtende tilbud, ved at indsende en beskrivelse af din opgave. Så snart din opgavebeskrivelse er modtaget, vil du på kun tre dage få tre helt gratis tilbud på et nyt tag uden undertag.

Få 3 gratis tilbud på 3byggetilbud.dk

Hvilken type tag skal du vælge til nyt tag uden undertag

Vi anbefaler at du vælger en nyt tag uden undertag i enten eternit, tagpap eller stål. Disse typer tagbelægninger er helt vandtætte, hvilket er et krav og en forudsætning for, at du kan få et nyt tag uden undertag.

Dertil er priserne på eternit, tagpap og stål i den lave ende, når der sammenlignes med andre typer af tagbelægninger. Der er altså flere gode økonomiske fordele, ved at vælge en tagbelægning i en af disse typer, til et nyt tag uden undertag.

Tagpap er et oplagt valg til gør det selv projekter, da det er en meget billig type tagbelægning, med en meget nem og ligetil montering. Har du dertil et fladt tag, så er tagpap i praksis den eneste type tagbelægning der kan anvendes. Du får en god levetid på op til 50 år med et tagpaptag.

Eternit er et andet godt valg af tagbelægning til et nyt tag uden undertag, og kommer med mange af de samme kvaliteter som tagpap. Dog kan eternit ikke anvendes på helt flade tage, mens nogle typer af eternit, ikke er helt vandfaste ved bestemte taghældninger. Du får også en lidt kortere levetid på 30 år.

Ståltag er en meget let tagbelægning, og kan derfor bruges ved tag-på-tag løsninger. Det kan i sådanne tilfælde medføre, at en tagbelægning i stål er den billigste tagbelægning du kan få. Det skyldes det ikke vil være nødvendigt at rive det gamle tag ned, da du blot ligger ståltaget direkte ovenpå det gamle tag.

Kan du selv lægge et nyt tag uden undertag

Med lidt erfaring og viden på området, kan du godt selv lægge både eternit, tagpap og ståltag, på dit nye tag uden undertag. Vi anbefaler dog at du benytter dig af en professionel taglægger, da du på den måde er sikret det bedste resultat.

Særligt ved et nyt tag uden undertag er det vigtigt, at tagbelægningen lægges helt korrekt. Ellers øges risikoen for at vand og fugt kan trænge ind under tagkonstruktion, hvor det kan føre til slemme skader, med dyre renoveringer til følge.

Vi anbefaler derfor at du til enhver tid benytter dig af en professionel taglægger, hvis du skal have lagt et nyt tag uden undertag. For at gøre det nemt for dig at finde frem til den helt rigtige taglægger, kan du på 3byggetilbud.dk få tre gratis tilbud på dit nye tag uden undertag, og hvor du samtidig slipper for alt besværet ved det opsøgende arbejde.Få 3 gratis tilbud på 3byggetilbud.dk

 

Få 3 gratis tilbud på et nyt tag uden undertag

Du kan få tre gratis tilbud på et nyt tag uden undertag, ved at beskrive din opgave og sende den ind til 3byggetilbud.dk. Så snart din opgavebeskrivelse er modtaget, vil du inden for kun tre dage modtage tre gratis tilbud.

Du slipper altså for selv at skulle bruge tid og besvær på det opsøgende arbejde, da 3byggetilbud.dk vil finde tre håndværkere med tilbud, helt gratis og på kun tre dage. I tillæg til de gratis tilbud og den tid du sparer væk ved det opsøgende arbejde, vil du samtidig opnå flere andre fordele gennem 3byggetilbud.dk.

Gennem 3byggetilbud.dk vil du kunne få billige tilbud på et nyt tag uden undertag, der hænger sammen med den store konkurrence om at vinde din opgave. Det vil ofte føre til lavere priser og andre gode fordele, i de tilbud du vil modtage på 3byggetilbud.dk.

Ved at acceptere et tilbud du har fået gennem 3byggetilbud.dk, vil du også opnå at økonomisk sikkerhed i form af den medfølgende entreprisegaranti. Ved at dække ved fejl og mangler på din opgave, er entreprisegarantien din økonomiske garanti for, at du får leveret et resultat som aftalt.

Få 3 gratis tilbud på et nyt tag uden undertag:

  1. Start med at beskrive din opgave
  2. Indsend din opgave til 3byggetilbud.dk
  3. Få tre gratis tilbud på kun tre dage

Få 3 gratis tilbud på 3byggetilbud.dk