Nyt tagpaptag

Skal du have et nyt tag er tagpap er rigtig godt valg, da du både får et meget slidstærkt og holdbart tag, samtidig med at du får en billig tagbelægning, der tilmed er meget alsidig og nem at arbejde med.

Her på siden ser vi nærmere på fordelene ved et tagpaptag, og hvor vi også har set nærmere på hvad et nyt tagpaptag koster. Du vil også kunne finde information om, hvor og hvordan du finder frem, til de bedste tilbud på et nyt tagpaptag.

Du kan få tre gratis tilbud på dit nye tagpaptag allerede nu, hvis du indsender en beskrivelse af din opgave til 3byggetilbud.dk. Så snart din opgavebeskrivelse er modtaget, vil du få tre gratis og uforpligtende tilbud på kun tre dage.

Få 3 gratis tilbud på 3byggetilbud.dk

Hvad er tagpap

Tagpap er et syntetisk materiale af polyesterfibre omgivet af bitumen. Sammensætningen af materialer gør både tagpap meget slidstærk, samtidig med at være helt vandafvisende. Egenskaberne i tagpap gør, at tagpap er den eneste type tagbelægning, der benyttes på helt flade tage.

Samtidig er tagpap et meget nemt materiale at arbejde med, hvilket også gør tagbelægningen populær hos gør-det-selv folket. Derudover er tagpap et meget billigt materiale, hvilket kun er med til at øge populariteten.

Fordele ved et tagpaptag

Der er mange gode fordele ved tagpap, der er med til at gøre tagbelægninger i tagpap meget populære. Vi har allerede været inde på den billige pris, den store slidstyrke, og at tagpap er meget nemt at arbejde med, men der er flere andre gode fordele ved tagpap.

Fordele ved et tagpaptag:

  • Billigt materiale
  • Alsidigt og nemt at arbejde med
  • 100% vandfast
  • Velegnet som gør-det-selv tagbelægning
  • Modstår alle danske vejrforhold
  • Få ulemper – kun en relativ kort levetid på 40 år stikker ud

Hvad koster et nyt tagpaptag

Prisen på et tagpaptag vil varierer og afhænger af flere faktorer, herunder ikke mindst hvor stort taget er, samt den generelle kompleksitet og sværhedsgrad ved tagbelægningen. Prisen på et tagpaptag på et 100 m2 hus, er i omegnen af 100.000-150.000 kr.

Bemærk at de ovenstående priser er vejledende, og at de derfor ikke kan sige noget præcist om, hvad prisen på lige netop dit nye tagpaptag vil være. Du får nemmest og hurtigst en præcis pris på dit nye tagpaptag, ved at få et tilbud af en taglægger.

Få 3 gratis tilbud på et nyt tagpaptag

Du kan få tre gratis tilbud på et nyt tagpaptag på 3byggetilbud.dk, og hvor du ikke mindst slipper for alt det opsøgende arbejde, der ellers ville være forbundet med, at du selv skal ud og finde en taglægger med et tilbud.

3byggetilbud.dk påtager sig således det fulde ansvar med at finde tre taglæggere med tilbud, og hvor alt du skal gøre er, at indsende en beskrivelse af din opgave, hvorefter du på kun tre dage vil modtage tre gratis tilbud på et nyt tagpaptag.

Der er flere gode fordele forbundet med 3byggetilbud.dk, i tillæg til de gratis tilbud og at du slipper for det opsøgende arbejde. De tilbud du vil modtage vil eksempelvis være meget prisvenlige tilbud, da taglæggerne der byder på din opgave er i hård konkurrence med hinanden. Det vil ofte få dem til at sænke deres priser, og tilbyde flere andre gode fordele.

Der medfølger også en entreprisegaranti, der beskytter i tilfælde af fejl eller mangler på dit nyt tag. Entreprisegarantien er dermed din økonomiske garanti for, at du får leveret et tilfredsstillende og forventet resultat.

Få 3 gratis tilbud på et nyt tagpaptag:

  1. Beskriv din opgave så præcist som muligt
  2. Indsend opgavebeskrivelsen til 3byggetilbud.dk
  3. Modtage tre gratis og uforpligtende tilbud på et nyt tagpaptag

Få 3 gratis tilbud på 3byggetilbud.dk