Nyt tegltag

Med et tegltag får du et tag der er utroligt stærkt og holdbart, og som har en levetid på helt op til 100 år. Et tegltag er derfor en rigtig god løsning for, der ønsker en tagbelægning der kan holde i resten af livet.

Vil du gerne vide mere om dine muligheder for at få et nyt tegltag, herunder om priser og fordele, samt hvor du finder frem til de bedste tilbud på et nyt tegltag, kan du derfor med fordel læse med videre her på siden.

Vil du gerne have tilbud på dit nye tegltag allerede nu, så kan du ved at indsende en beskrivelse af din opgave til 3byggetilbud.dk, få tre helt gratis og uforpligtende tilbud på dit nye tegltag.

Få 3 gratis tilbud på 3byggetilbud.dk

Hvad er tegl

Tegl er den klassiske og traditionelle tagbelægning i Danmark, og uanset hvor du befinder dig i landet, vil du kunne se de røde teglsten præge landskabet. I nyere tid er også sortglaserede teglsten vundet frem.

En tagbelægning i teglsten er en utrolig hårdfør tagbelægning, der nemt modstår alle danske vejrforhold. Dertil har teglsten en meget lang levetid på op til over 100 år, så vil du gerne have en tagbelægning der holder resten af livet, så er en tagbelægning i teglsten et rigtig godt valg.

Fordele ved et tegltag

Der er mange gode fordele ved en tagbelægning i teglsten, der ikke mindst relaterer sig til den store styrke og holdbarhed. Der findes dog flere andre gode fordele, samt nogle enkelte ulemper, som det er værd at se nærmere på.

Fordele:

 • Meget stærk tagbelægning
 • Klarer nemt alle danske vejrforhold
 • Meget lang levetid på op til over 100 år
 • Relativt lav vedligeholdelse
 • God investering på den lange bane

Ulemper:

 • Forholdsvis dyr tagbelægning
 • Tung tagbelægning der kræver en bærende tagkonstruktion
 • Tagbelægningen skal tætnes for at blive vandfast

Hvad koster et nyt tegltag

Prisen på et nyt tegltag kan svinge meget, og vil være afhængig af en lang række faktorer. Det vil ikke mindst være størrelsen på taget, samt den generelle kompleksitet ved opgaven, men også andre faktorer, der vil have indflydelse på den endelige pris. Prisen på et nyt tegltag vil som regel være i omegnen af 150.000-200.000 kr. på et 100 m2 hus.

Vi gør opmærksom på at ovenstående priser er vejledende, og at de derfor ikke kan sige noget konkret om, hvad prisen vil være på dit eget tegltag. Du får nemmest en konkret pris, ved at få et tilbud med pris på et nyt tegltag af en taglægger.

Få 3 gratis tilbud på et nyt tegltag

Du kan nemt og hurtigt få tre helt gratis tilbud på et nyt tegltag, ved at indsende en beskrivelse af din opgave og dit nyt tegltag til 3byggetilbud.dk. Så snart din opgavebeskrivelse er modtaget, får du inden for tre dage dine tre gratis tilbud på et nyt tegltag.

Du skal dermed ikke selv bruge tid på det opsøgende arbejde, da 3byggetilbud.dk påtager sig ansvaret for at finde tre taglæggere med tilbud, alt sammen på kun tre dage, og som sagt helt gratis.

Når du benytter dig af 3byggetilbud.dk til at finde taglæggere med tilbud, vil du derudover opnå flere andre gode fordele. Du vil blandt andet modtage meget billige tilbud på dit nye tegltag, da taglæggerne ofte vil sænke deres priser, som følge af den store konkurrence med de andre taglæggere, der alle kæmper om at vinde din opgave.

Har du først accepteret et tilbud du har modtaget gennem 3byggetilbud.dk, vil der dertil medfølge en økonomisk forsikring i form af en entreprisegaranti. Entreprisegarantien er din garanti for, at du får leveret et tilfredsstillende resultat, da den dækker ved fejl og mangler på dit nye tegltag.

Få 3 gratis tilbud på et nyt tegltag:

 1. Beskriv din opgave med dit nye tegltag
 2. Send din opgavebeskrivelse ind til 3byggetilbud.dk
 3. Modtag tre gratis og uforpligtende tilbud

Få 3 gratis tilbud på 3byggetilbud.dk