Omfugning af hus priser

Er fugerne på dit hus slidt ned som følge af slitage eller skader, og er der opstået sprækker, revner og huller i fugerne, er det vigtigt at du reagerer med det samme. Revner, sprækker og huller i fugerne giver nemlig mulighed for, at der kan trænge vand og fugt ind gennem fugerne.

Her vil vand og fugt føre til omfattende skader, med dyre renoveringer til følge. Derfor er det vigtigt, at du hurtigst muligt får udbedret dine fuger, hvis de er begyndt at være slidte. Til dette benyttes en omfugning af hus.

Du kan med fordel læse med videre her på siden, hvis du gerne vil vide mere om dine muligheder med en omfugning af hus. Vi har blandt andet set nærmere på priser og fordele, samt hvor du finder de bedste tilbud på en omfugning af hus.

Ønsker du allerede nu et tilbud på din omfugning af hus, så anbefaler vi at du får dine tilbud på 3byggetilbud.dk. Der er mange gode fordele ved at få dine tilbud på 3byggetilbud.dk, der for det første er gratis, og hvor du samtidig undgår selv at skulle bruge tid på, at finde frem til murere med tilbud på din opgave.

Få 3 gratis tilbud på 3byggetilbud.dk

Fordelen ved en omfugning af hus

Fugerne på dit hus vil med tiden slides til, hvilket øger risikoen for at der opstår revner og sprækker i fugerne. Opstår der revner og sprækker, eller deciderede huller i dine fuger, bliver det muligt for vand og fugt at trænge gennem fugerne.

Ved at foretage en omfugning af hus får du tætnet dine fuger, så de igen bliver i stand til at modstå vand og fugt. Dette er en meget fordelagtig proces, da vand og fugt der trænger ind i dit hus, vil føre til dyre og omfattende renoveringer på dit hus.

I tillæg til de klare beskyttende fordele som du får ud af en omfugning af hus, så er der også æstetiske grunde til, at du bør foretage en omfugning. Nye fuger i dit hus kan således være med til at forskønne hele dit hus, og dermed øge helhedsindtrykket af huset.

At forskønne dit hus med nye fuger, som samtidig giver beskyttelse mod vand og fugt, er samtidig med til at øge værdien af dit hus. Dette kan være fordelagtigt i tilfælde af, at du på et tidspunkt overvejer et salg.

Hvilken type mørtel skal du anvende

Overordnet set findes der to typer af mørtel, som du kan anvende til din omfugning af hus, der er enten hydraulisk kalkmørtel eller kalk-cement mørtel. Inden vi ser nærmere på de to typer mørtel, er det vigtigt at bemærke, at du bør anvende den samme type mørtel, som der i forvejen er anvendt på dit hus.

Det er ikke altid det er nemt at se eller afgøre hvorvidt, der er tale om den ene eller anden type mørtel. Ved at se på alderen på dit hus, kan det mange gange sige noget om, hvilken type mørtel der er anvendt.

Ved husbyggeri efter 1970’erne vil der oftest være anvendt kalk-cement mørtel, da det omkring denne tid blev alment accepteret, at kalk-cement mørtel er en stærkere og mere holdbar type mørtel, sammenlignet med mørtel af typen hydraulisk kalkmørtel.

Har du svært ved at afgøre hvilken type mørtel der har været anvendt på dit hus, kan det være en fordel at søge råd hos en fagmand. En fagmand vil hurtigt og let kunne afgøre om der er tale om den ene eller anden type mørtel, og kan derudover også rådgive på resten af din omfugning af hus.

Er omfugning af hus en opgave du selv kan klare

Der kan være god fordel i selv at får for hele eller dele af omfugningen af dit hus, da der kan være rigtig mange penge at spare. Dette er særligt tilfældet hvis du selv står for den fulde omfugning af hus, men også hvis du udelukkende står for udkradsningen af fugerne.

Har du ikke erfaring med omfugning af hus, så anbefaler vi at du som minimum får en murer til, at stå for den del af opgaven med omfugning. Derimod kan du selv med fordel stå for udkradsningen, der er en meget mere simpel opgave.

For det bedste resultat kan det være den bedste løsning, at få hjælp af en murer til hele processen, og hvor mureren både står for udkradsning af fugerne, samt af den efterfølgende omfugning af hus.

Hvad koster omfugning af hus

Afhængig af hvor stort et areal der skal omfuges, kan prisen på en omfugning af hus godt være relativt høj. Dertil kan der være andre faktorer ved opgaven, herunder den generelle kompleksitet, der kan have betydning for den endelige pris.

Prisen på en omfugning af hus er i omegnen af 500 kr. pr. m2. Denne pris inkluder moms, arbejdskraft og udkradsning af eksisterende fuger. Kan du selv stå for udkradsning af dine fuger, er prisen på en omfugning af hus i omegnen af 350 kr. pr. m2 inklusiv moms og arbejdskraft.

De ovenstående priser kan ikke sige noget præcist om, hvad prisen vil være på din egen omfugning af hus, da der er tale om vejledende markedspriser. Ønsker du derfor en mere præcis pris på din omfugning af hus, er det nemmest at få den gennem et tilbud med pris fra en murer.

Når du leder efter en murer med tilbud på din omfugning af hus, kan det være en god økonomisk fordel, at finde en murer i dit lokalområde. Har mureren en længere transport forbundet med opgaven, vil de ekstra transportudgifter nemlig give udslag i en stigende pris på din omfugning af hus.

Vil du gerne have tilbud med pris fra en murer i dit lokalområde, så finder du hurtigt og nemt hvad du søger på 3byggetilbud.dk. Her får du således tre gratis tilbud på omfugning af hus, med tilbud fra murere i dit lokalområde, alt sammen på kun tre dage og som sagt helt gratis.

Få 3 gratis tilbud på 3byggetilbud.dk

Få 3 gratis tilbud på omfugning af hus

Vil du gerne have tilbud på din omfugning af hus, anbefaler vi at du benytter dig af 3byggetilbud.dk. Her kan du hurtigt og nemt få tre gratis tilbud på omfugning af hus, og hvor alt du skal gøre er at indsende en beskrivelse af din opgave. Så snart din opgavebeskrivelse er modtaget, vil du på under tre dage få tre gratis tilbud.

De tilbud du modtager gennem 3byggetilbud.dk vil ofte være meget prisvenlige tilbud, da der eksisterer en stor konkurrence mellem håndværkerne du vil få tilbud fra. Den store konkurrence vil ofte føre til, at håndværkerne vil sænke deres priser og tilbyde andre gode fordele, alt sammen for at kunne vinde din opgave og til din store fordel.

Der medfølger dertil en entreprisegaranti på din opgave, når du har accepteret et tilbud gennem 3byggetilbud.dk. Det er fordelagtigt i tilfælde hvor, at din opgave leveres med fejl eller mangler. I sådanne tilfælde vil entreprisegarantien yde dækning, og er dermed din økonomiske garanti for, at du får leveret et acceptabelt og tilfredsstillende resultat.

Få 3 gratis tilbud på omfugning af hus:

  1. Beskriv din opgave med omfugning af hus
  2. Indsend din opgave til 3byggetilbud.dk
  3. Få tre gratis tilbud på omfugning af hus på kun tre dage

Få 3 gratis tilbud på 3byggetilbud.dk