Renovering af hus

Når det kommer til renovering af hus er der mange ting at tage stilling til. Renovere du af økonomiske årsager, eksempelvis ved at efterisolere dit hus, bør du overveje hvilke steder i huset der er bedst at isolere. På samme måde gælder det hvis du renovere for æstetikkens skyld, og hvor du bør undersøge og overveje, hvor du får med ud af at renovere.

I tillæg til renoveringer på selve huset, kan det også være lækkert med et nyt haveanlæg, med nye buske. træer og hæk, ligesom at belægning af indkørsel, gangstier, fliseterrasser og lignende, alt sammen er med til at give dit hus et løft.

Det kan også være fordelagtigt at se på energiforsyningen i dit hus, for at undersøge mulighederne for at kunne spare penge på dit energiforbrug. Til varmeforbruget kan det være fordelagtigt med en varmepumpe, som erstatning til de dyrere olie og gasfyr.

Mulighederne for renovering af hus er mange, og for at give dig lidt inspiration til renovering af dit eget hus, kan du her på siden læse mere om renovering af alt lige fra tag, gulv. vinduer, belægning og meget mere, med viden du med fordel kan bruge på dit eget renoveringsprojekt.

Tag

Når det kommer til din tagbelægning bør du være meget grundig, når det kommer til renoveringer. Først bør du undersøge behovet for en udskiftning, eller om du kan nøjes med en mindre renovering, eventuelt i kombination med en tagmaling. For at afgøre dette, kan det være fordelagtigt med et tagtjek.

Til en ny tagbelægning er der spørgsmålet om, hvilken type tagbelægning du skal vælge, mens du også skal overveje behovet for et undertag. Vælger du en tungere tagbelægning, stiller det ekstra store krav til undertaget, mens det samme gør sig gældende, for tagbelægninger der ikke er vandtætte.

Gulv

Mange af de samme spørgsmål ved renovering af gulv gør sig gældende, som ved renovering af taget på dit hus. Du bør således først undersøge behovet for en udskiftning, eller om du kan nøjes med en mindre renovering af dit gulv. Ved renovering kan det ofte være fordelagtigt med en gulvafslibning.

Ved en udskiftning af dit gulv er det første du skal overveje, hvilken type gulvbelægning du ønsker. Mulighederne for valg af gulvbelægning er mange, og i den forbindelse anbefaler vi ikke mindst et epoxygulv, der kommer med mange gode egenskaber og kvaliteter, både til erhverv og til privat brug.

Vinduer

Nye vinduer kan have afgørende betydning for isolationsevnen i dit hus, da gamle vinduer for det første kan være utætte, men også fordi det glas der bruges i vinduer, ikke er af samme kvalitet som glasset i moderne vinduer.

Ved valg af vinduerne til dit hus bør du overveje hvilken type glas du ønsker, da dit valg af glas har stor betydning for, hvad vinduet bør bruges til. Et godt eksempel er sandblæst glas, der gør glasset uigennemsigtigt, og som derfor er et oplagt valg til badeværelser og toiletter.

Belægning

Til grunden og haven omkring dit hus kan det være flot med en ny belægning, hvad enten der er tale om en ny indkørsel, gangstier til at forbinde havens elementer, eller en fliseterrasse til brug på de varme sommerdage.

Her på siden finder du ikke mindst en masse information om en ny indkørsel, med viden om alt lige fra en gør det selv indkørsel, til anbefalinger til dit valg af en ny indkørsel med granitskærver, samt masser af andet brugbar information og viden om belægning til grund og have.

Energi

Der er mange penge at spare på at udskifte din energiforsyning, hvis du kan skifte til mere økonomiske og miljøvenlige alternativer. Har du eksempelvis et gammel olie eller gasfyr, kan en varmepumpe spare dig for helt op mod 60-70% på dine varmeregninger.

At skifte til en mere økonomisk og miljøvenlig energiforsyning, vil samtidig også have andre fordele. Således vil en forbedret energiforsyning øge energimærket på dit hus, og dermed selve værdien af huset. Det kan være fordelagtigt ved et eventuelt salg.

Find den rigtige håndværker

Alt afhængig af hvilken type renovering du skal have hjælp til, kan der være behov for forskellige håndværkere. Skal du eksempelvis have opsat en ny murstensmur, vil det være nødvendigt med en murer, mens det som regel vil være en tømrer der lægger dit tag.

Vi har her på siden set på markedet for håndværkere, for at se nærmere på priser og fordele ved de enkelte håndværkere, og på hvilke projekter og arbejdsopgaver, de enkelte håndværkere er bedst brugt.

Få 3 gratis tilbud på renovering af hus

Uanset størrelsen på dit renoveringsprojekt, kan du få tre gratis tilbud på 3byggetilbud.dk. Alt du skal gøre for at få dine gratis tilbud er, at beskrive din opgave så præcist som muligt, og så vil du modtage tre gratis tilbud inden for tre dage. Du slipper dermed også for det opsøgende arbejde, i tillæg til at modtage gratis tilbud, men vil samtidig opnå flere andre gode fordele gennem 3byggetilbud.dk.

For det første vil de tilbud du modtager ofte være meget prisvenlige tilbud, da håndværkerne der byder på din opgave ved, at de er i hård konkurrence med andre håndværkere. Den hårde konkurrence vil ofte få håndværkerne til at sænke deres priser, så de øger deres mulighed for at vinde din opgave, alt sammen til din store økonomiske fordel.

En anden stor økonomisk fordel er den medfølgende entreprisegaranti, der dækker i tilfælde af fejl og mangler på din opgave ved levering. Entreprisegarantien er dermed din økonomiske garanti og sikkerhed for, at du ender med et tilfredsstillende og acceptabelt resultat.

Få 3 gratis tilbud på renovering:

  1. Start med at beskrive din opgave så kort og præcist som muligt
  2. Indsend din opgavebeskrivelse via opgaveformularen på 3byggetilbud.dk
  3. Få tre gratis og uforpligtende tilbud på kun tre dage

Få 3 gratis tilbud på 3byggetilbud.dk