Sådan øger du din boligs værdi: Varmepumper og energioptimering

Når du investerer i en Panasonic varmepumpe, er det ikke kun din boligs miljø, som bliver forbedret. Varmepumper fra Panasonic kan nemlig også øge din boligs værdi markant. Fordelene ved at vælge en varmepumpe er mange; for eksempel kan den spare dig for op til 50% af din varmeregning, og bortset fra en enkelt årlig varmepumpe service er den næsten vedligeholdelsesfri. I denne artikel fortæller vi dig mere om, hvordan du med en luft til luft varmepumpe nemt kan få mest muligt ud af dine penge – både nu og i fremtiden.

Få en professionel til at installere din varmepumpe

Når du skal have installeret en Panasonic varmepumpe, er det vigtigt, at du vælger en professionel montør. Forsøg at finde en installatør, der er specialiseret i Panasonic varmepumper for at sikre, at din varmepumpe bliver installeret korrekt og efter alle kunstens regler. Det tager ikke mange timer at installere en varmepumpe, og mange varmepumpemontører har fleksible tider, som kan tilpasses din kalender.

Næsten vedligeholdelsesfri for dig

Varmepumpen passer sig selv – indstil den til den ønskede temperatur, læn dig tilbage og nyd det. Du behøver ikke skrue op og ned for at finde den rigtige temperatur, du behøver ikke vente længe på at rummet bliver varmet op, og du behøver aldrig fylde olie, træpiller eller andet brændstof på, tømme aske eller bekymre dig om elregningen. Det bliver altså nærmest ikke nemmere.

En luft til luft-varmepumpe har et filter, der fanger pollen, støv, røg og andre partikler, som er dårlige for luftkvaliteten i dit hjem. Hvis filteret bliver meget beskidt, fungerer det ikke længere efter hensigten, så en gang imellem er det altså nødvendigt at rense varmepumpens filter. Du bør også tørre varmepumpens indedel af for støv samt sikre, at varmepumpens udedel ikke er blokeret af blade, sne, is eller andet, da det kan forringe varmepumpens effektivitet.

Spar mange penge på din varmeregning

Ved at installere en varmepumpe i dit hjem, kan du spare rigtig mange penge på din varmeregning. Varmepumpen bruger kun en brøkdel af den energi, traditionel elvarme bruger, og den er mere økonomisk end andre opvarmningsformer. Den har et lavt elforbrug, og det er det eneste, den bruger til at opvarme dit hjem – varmepumpen udnytter nemlig energien i luften udenfor til at blæse varm luft ind i huset. Det er derfor også en af de bedste investeringer, du kan gøre for miljøet.

En varmepumpe har mange fordele – både for din bolig, dit budget og miljøet. Derfor er det værd at overveje en varmepumpe, når du tænker på at øge din boligs værdi.