Skjult brønddæksel

Et brønddæksel i indkørslen tjener et meget afgørende formål, da det leder vand væk fra din indkørsel, så vandet ikke trænger ned i underlaget, hvor det vil føre til at belægningen skrider. Vand i underlaget er skidt, da det med tiden vil føre til skridninger i din belægning.

Ulempen ved et brønddæksel er derimod, at det ofte kan bryde med det æstetiske udtryk, og hvor det mange gange bryder med ensartetheden i belægning. Nogle vælger at lægge fliser ovenpå, eller vælger at få anlagt græsplæne, men dette er ikke særlig praktisk, da adgangen til kloakken begrænses.

Løsningen på dette æstetiske problem er et skjult brønddæksel. Et skjult brønddæksel er som navnet antyder, at brønddæksel der skjules i belægningen. Det gøres ved at montere et særligt brønddæksel, der kommer med samme type mønster, som den omkringliggende belægning.

Er du derfor træt af at se på dit grimme brønddæksel på din ellers fine belægning, så kan du med fordel undersøge mulighederne for at få et skjult brønddæksel. Til dit valg af skjult brønddæksel anbefaler vi Jesmig, der er den bedste producent af skjulte brønddæksler på markedet.

Få et skjult brønddæksel fra Jesmig

Skjult brønddæksel fra Jesmig

I 2008 fik Jesper Walther Rasmussen ideen til et skjult brønddæksel, da han som så mange andre før ham, syntes at et skjult brønddæksel ikke harmonerede med den pæne belægning. Ideen blev til virkelig da Jesmig blev stiftet, og de første skjulte brønddæksler blev sendt på markedet.

Siden er mange andre produkter kommer til i sortimentet hos Jesmig, der i dag også tæller produkter såsom afløbsriste, linjerister, specialdæksler og meget andet. Fokus på produkterne hos Jesmig forbliver den samme, nemlig at skjule dæksler, ledninger, kontakter og meget andet, så det pæne haveanlæg eller belægning ikke brydes.

Jesmig er altså den originale producent af skjulte brønddæksler, og du er dermed sikret stor ekspertise og erfaring, når det kommer til de skjulte brønddæksler fra Jesmig. Sagt med andre ord, så finder du ikke bedre skjulte brønddæksler på markedet, end dem du får hos Jesmig.

Kan du selv lægge et skjult brønddæksel fra Jesmig

Du kan sagtens selv lægge et skjult brønddæksel på din belægning, hvis du har de fornødne kompetencer på området. Du bør dog overlade monteringen til en professionel, hvis ikke du har de fornødne kompetencer eller viden.

Et skjult brønddæksel består af et skørt, der lægges ned i brønden til kloakken. Dertil består det skjulte brønddæksel af selve dækslet. Når dæksel og skørt er på plads i brønden til kloakken, lægges et lag mørtel omkring for at undgå nedfald af grus og andet.

Når brønddækslet er lagt og sat fast på brønden til kloakken, skæres fliser eller sten til, som herefter limes fast til brønddækslet. Vær sikker på at brug ordentligt med lim, og at du bruger særlig fliselim til opgaven.

Vær opmærksom på autorisationsloven

Det er meget vigtigt du er opmærksom på autorisationsloven, hvis du vil montere dit eget skjulte brønddæksel, eller noget andet brønddæksel. Autorisationsloven bestemmer således, at alt arbejde med spildevand der tilgår kloak, skal udføres af en autoriseret kloakmester.

I praksis vil det have af betydning, at der skal en autoriseret kloakmester til at montere dækslet på brønd og kloak, og dermed den del af montering, hvor skørtet sættes fast til brønden. Du kan altså ikke selv montere hele dit skjulte brønddæksel, men kan bortset fra montering til brønd og kloak, selv stå for resten af monteringen.

Vi anbefaler du benytter professionelle håndværkere

I tillæg til lovkravet om at der skal bruges en autoriseret kloakmester, i forbindelse med monteringen af dit brønddæksel til brønd og kloak, anbefaler vi at du også benytter dig af en professionel håndværker, der kan tage sig af monteringen af resten af dit brønddæksel.

På den måde vil du være bedre sikret mod, at dit brønddæksel ikke monteres korrekt, og at der dermed ikke opstår problemer med, at lede vandet væk fra din belægning. Det kan i sidste ende vise sig at spare dig for mange penge, hvis du skal til at rette op på en belægning der skrider.

Du kan med fordel benytte dig af 3byggetilbud.dk, hvis du gerne vil have tilbud på montering af dit skjulte brønddæksel fra Jesmig. Du slipper samtidig for alt det opsøgende arbejde, da 3byggetilbud.dk påtager sig det fulde ansvar for, at finde tre håndværkere med tilbud på din opgave.

Få et skjult brønddæksel fra Jesmig

Hvad koster et skjult brønddæksel fra Jesmig

Prisen på et skjult brønddæksel fra Jesmig kan variere en del, og vil blandt andet, og ikke mindst, afhænge af størrelse, type og belastningsklasse. Prisen på et skjult brønddæksel fra Jesmig starter fra 1.000 kr. og går op til et par tusinde kr.

Prisen er udelukkende den rene pris for det skjulte brønddæksel, og vil derfor ikke inkluderer udgifter til montering. Kan du selv lægge det skjulte brønddæksel vil prisen ikke stige yderligere, men skal du have professionel hjælp, vil der være ekstra udgifter forbundet med dette.

Hvad den endelige pris på køb og montering af et skjult brønddæksel fra Jesmig vil være, er svært at sige noget om på forhånd. Det afhænger meget af kompleksiteten ved den enkelte opgave. Ønsker du en reel pris på køb og montering af et skjult brønddæksel fra Jesmig, så får du det nemmest med et tilbud med pris af en montør.

Få et skjult brønddæksel fra Jesmig

Værd at overveje inden du køber

Et skjult brønddæksel fra Jesmig er det oplagte valg, hvis du ønsker at fjerne synet af det grimme brønddæksel, og ønsker et mere ensartet udtryk i din belægning. Når du skal vælge dit skjulte brønddæksel fra Jesmig, er der nogle ting du bør overveje før du køber.

Det første er mønstret på dit skjulte brønddæksel, der gerne skal være af samme type som din belægning. Med et skjult brønddæksel fra Jesmig, er du sikret et bredt udvalg af typer og mønstre, så du finder uden tvivl et skjulte brønddæksel fra Jesmig, der passer til dig og din belægning.

Du bør dertil være opmærksom på belastningsklassen, der er afgørende i forhold til, hvor stor en belastning din belægning skal kunne holde til. Er der eksempelvis tale om et skjult brønddæksel til din indkørsel, kræver det en højere og stærkere belastningsklasse, sammenlignet med et skjult brønddæksel til terrassen.

Få 3 gratis tilbud på et skjult brønddæksel fra Jesmig

På 3byggetilbud.dk får du hurtigt og nemt tre gratis tilbud, og hvor du samtidig undgår besværet ved det opsøgende arbejde. Du indsender således blot en opgavebeskrivelse, og så finder 3byggetilbud.dk tre tilbud med pris på din opgave, alt sammen på kun tre dage og helt gratis.

Ved at benytte dig af 3byggetilbud.dk opnår du flere andre gode fordele, og hvor du ikke mindst vil have stor fordel af de fordelagtige tilbud du vil modtage, samt den medfølgende entreprisegaranti, der dækker i tilfælde af at dit skjulte brønddæksel monteres med fejl eller mangler.

De fordelagtige tilbud du vil få på montering af skjult brønddæksel fra Jesmig, hænger sammen med den store konkurrence, der er mellem håndværkerne om at vinde din opgave. Det vil ikke mindst føre til billigere priser, men også mange andre gode fordele, i de tilbud du vil modtage på montering af dit skjulte brønddæksel.

Entreprisegarantien er din økonomiske sikkerhed for, at du ender med et tilfredsstillende resultat, og en skjult brønddæksel der fungerer korrekt. Afleveres din opgave med fejl eller mangler, vil entreprisegarantien således dække økonomisk.

Få et skjult brønddæksel fra Jesmig