Varmepumper

Med en varmepumpe får du en meget billig og økonomisk opvarmning af dit hus, der alt afhængig af din nuværende varmekilde, kan spare dig helt op mod 70% på dit varmeforbrug. Leder du derfor efter en billig varmekilde til opvarmning af dit hus, bør du helt sikkert se nærmere på en varmepumpe.

Der findes tre forskellige typer af varmepumper, der hver især kommer med deres fordele. Derudover vil der også være væsentlig forskel på prisen, alt afhængig af hvilken varmepumpe du vælger, så det betaler sig at undersøge behovet og de forskellige varmepumper grundigt.

Nedenfor kan du finde mere information om de enkelte typer varmepumper, som kan være brugbart i din egen søgen efter en billig varmekilde. Du finder dertil også brugbar information om, hvor du finder billige tilbud på installationen af en ny varmepumpe.

Luft til luft varmepumpe

En luft til luft varmepumpe vil udvinde den varme udendørs luft, og blæse den varme luft ind i huset. En luft til luft varmepumpe er en billig varmepumpe til opvarmning af dit hus, men giver ikke mulighed for opvarmning af brugsvand. Til dette skal du bruge enten en luft til vand varmepumpe, eller et jordvarmeanlæg til jordvarme.

Luft til vand varmepumpe

En luft til vand varmepumpe fungerer langt hen ad vejen på samme måde som en luft til luft varmepumpe, med den fordel at en luft til vand varmepumpe, vil overføre den varme luft via et vandanlæg, der sender varmt vand ud i radiatorer, varmerør og til brugsvandet. Et godt valg af billig opvarmning, hvis du ønsker opvarmning via radiatorer, varmerør, brugsvand og lignende.

Jordvarmeanlæg

Et jordvarmeanlæg er også en varmepumpe, der fungerer lidt anderledes end de andre varmepumper. Et jordvarmeanlæg opvarmer et hus ved, at de graves slanger med væske ned rundt om huset. Væsken i slangerne vil i løbet af dagen blive opvarmet af solens stråler, og vil herefter blive ført ind i huset til varmerør, radiatorer, gulvvarme, brugsvand og lignende.

Få 3 gratis tilbud på varmepumper

Ved at indsende en beskrivelse af din opgave med varmepumper, kan du på 3byggetilbud.dk få tre gratis tilbud. Samtidig undgår du selv at skulle bruge tid og besvær på det opsøgende arbejde, da 3byggetilbud.dk påtager sig alt ansvaret for, at finde tre håndværkere med tilbud på din opgave.

Når du benytter dig af 3byggetilbud.dk vil du også opnå andre gode fordele, som ikke mindst har at gøre med de ofte billige og fordelagtige tilbud du vil modtage. Håndværkerne der afgiver tilbud på din opgave ved nemlig, at de kæmper med andre håndværkere om at vinde opgaven, og vil derfor ofte sænke priser og tilbyde gode fordele.

Ved at acceptere et tilbud du har modtaget gennem 3byggetilbud.dk, vil du opnå økonomiske sikkerhed i form af den medfølgende entreprisegaranti, der dækker hvis din opgave leveres med fejl eller mangler. Entreprisegarantien er altså din økonomiske sikkerhed for, at du får leveret et acceptabelt resultat.

Få 3 gratis tilbud på varmepumper:

  1. Beskriv din opgave med varmepumper
  2. Indsend beskrivelsen af din opgave
  3. Få tre gratis tilbud på under tre dage

Få 3 gratis tilbud på 3byggetilbud.dk