Hvad koster en maler pr m2

Har du en maleropgave du mangler hjælp til, og leder du i den forbindelse efter en maler til din opgave, viser vi dig her på siden, hvordan du hurtigt og nemt, finder frem til de bedste og billigste tilbud på en maler.

Derudover finder du også information om priser, herunder hvad en maler koster pr m2 og i timen, samt information om de forskellige typer af opgaver, som en maler kan hjælpe med at klare. Du kan derfor med fordel læse med videre her, hvis du ønsker tilbud, information om priser, eller viden om hvordan en maler kan hjælpe dig.

Vil du gerne have tilbud på din opgave fra en maler allerede nu, så anbefaler vi at du indhenter dine tilbud på 3byggetilbud.dk. Her får du nemlig hurtigt og nemt tre gratis tilbud, og hvor du ikke selv skal bruge tid på det opsøgende arbejde.

Få 3 gratis tilbud på 3byggetilbud.dk

Priser – hvad koster en maler pr m2

Prisen på hvad en maler koster pr m2 kan variere en del, og vil afhænge af flere forskellige faktorer. Det vil ikke mindst være opgavens generelle kompleksitet og sværhedsgrad, samt antal nødvendige lag maling, der vil være afgørende for hvad en maler koster pr m2.

En maler koster mellem 75-150 kr. pr m2, alt afhængighed af ovenstående og andre faktorer, der i mere eller mindre grad vil påvirke prisen. Er du på udkig efter en maler, er en m2 pris på omkring 100 kr. en ganske fin pris at tage udgangspunkt i.

Det er også muligt at få en timepris på din maleropgave fra maleren, men det afhænger af den enkelte maler. En maler koster omkring 450 kr. i timen, men også her vil prisen afhænge af flere faktorer.

Bemærk i øvrigt at ovenstående priser er vejledende, og at de ikke kan sige noget præcist om, hvad m2 prisen på en maler vil være på din maleropgave. Du får nemmest en reel pris på din opgave, ved at lade en maler kigge nærmere på din, med henblik på at afgive et efterfølgende tilbud med pris.

På 3byggetilbud.dk får du tre helt gratis tilbud med pris, og hvor alt du skal gøre er, at indsende en beskrivelse af din opgave til malerne, som herefter vil kigge nærmere på opgaven, og komme med et tilbud med pris på at klare den.

Få 3 gratis tilbud på 3byggetilbud.dk

Hvad laver en maler

En maler vil være grundigt uddannet i malerfaget, og vil have viden om de mange forskellige typer af maling, hvordan farver blandes, samt til at kunne rådgive om hvilken maling, der vil være bedst at anvende på diverse opgaver.

Maleren vil i tillæg til at male, som både foregår inden- og udendørs, også klare opgaver som at tapetsere, på alt lige huse, lejligheder, sommerhuse, tilbygninger, og alle andre slags bygninger.

Der er en del der lidt fejlagtigt har en tanke om, at maling er noget man selv kan klare, og samtidig ende med et nogenlunde ligeså pænt resultat. Dette er dog langt fra korrekt, da en maler vil lære og kende til mange forskellige teknikker, der bruges på alle former for maleropgaver, og som benyttes for at sikre et så pænt og holdbart resultat som muligt.

Sådan finder du den helt rigtige maler til din opgave

Du bør undersøge markedet for malere grundigt, inden du bare vælger den første og den bedste du kan finde. Der er nemlig stor forskel på hvad de enkelte malere tilbyder, både hvad angår kvalitet, priser og meget andet. Når du leder efter en maler med tilbud på din opgave, kan du med fordel benytte dig af følgende tips og råd:

  • Få flere tilbud på din opgave – det er en stor fordel at indhente tilbud fra flere forskellige malere, da du på den måde kan sammenligne de tilbud du får. Her kan du sammenligne på priser og fordele, og dermed nemmere finde frem, til et tilbud der passer til dig.
  • Undersøg anmeldelser på malerne – inden du vælger at få tilbud fra malere, og særligt inden du accepterer et tilbud du har modtaget, er det en god ide først at undersøge malernes anmeldelser nærmere. Ved at undersøge anmeldelserne på malerne, kan du få indblik i tidligere kunders oplevelser, og dermed opnå større tryghed for dit valg af maler.
  • Benyt en maler i lokalområdet – hvis du vælger at benytte en maler der har en lang transport til og fra din opgave, vil den samlede pris på din opgave stige, da maleren vil hæve prisen for at dække sine ekstra transportudgifter. Derfor bør du så vidt muligt finde en maler i dit lokalområde, så du kan spare disse ekstra udgifter væk.

Få 3 gratis tilbud på en maler

På 3byggetilbud.dk får du tre gratis og uforpligtende tilbud fra malere, der står klar til at klare din opgave. For at få dine gratis tilbud er alt du skal gøre, at beskrive din opgave for malerne, indsende opgavebeskrivelsen til 3byggetilbud.dk, og så modtager du dine gratis og uforpligtende tilbud på kun tre dage.

Du slipper altså for selv at skulle bruge tid og besvær på det opsøgende arbejde, da 3byggetilbud.dk påtager sig det fulde ansvar for, at finde frem til malere med tilbud på din opgave. Du får altså gratis tilbud, helt uden selv at skulle bruge tid på det opsøgende arbejde, og vil derudover opnå flere andre rigtig gode fordele.

Blandt andet vil de tilbud du vil modtage fra malerne ofte være meget prisvenlige tilbud, hvilket hænger sammen med den store konkurrence, der eksisterer mellem de tre malere der afgiver tilbud på din opgave. For at vinde din opgave vil malerne ofte sænke deres priser, eller tilbyde andre gode fordele i deres tilbud, alt sammen til din store økonomiske fordel.

Når du accepterer et tilbud du har modtaget gennem 3byggetilbud.dk, vil du blive økonomisk forsikret. Det vil du med den medfølgende entreprisegaranti, der dækker ved fejl og mangler på din leverede opgave. Entreprisegarantien er dermed din økonomiske garanti for, at du modtager et tilfredsstillende resultat.

Få 3 gratis tilbud på en maler:

  1. Beskriv og indsend din opgave til 3byggetilbud.dk
  2. Få tre gratis og uforpligtende tilbud på kun tre dage
  3. Accepter det bedste tilbud og start på din opgave med det samme

Få 3 gratis tilbud på 3byggetilbud.dk