Hvad koster en murer i timen

Skal du have bygget et nyt hus, en ny tilbygning, eller ombygget, renoveret eller på anden vis have opført noget i mursten, tegl eller fliser, så er der gode chancer for, at en murer er den håndværker du har brug for.

Her på siden viser vi dig hvor og hvordan, du finder frem til de bedste tilbud på en murer, samt en masse brugbar information, herunder om hvad en murer koster i timen, og hvilke arbejdsopgaver en murer kan være behjælpelig med.

Du har også mulighed for at få tilbud på en murer allerede nu, og hvor du hurtigst og nemmest kan få tilbud hos 3byggetilbud.dk. Her får du nemlig tre helt gratis tilbud, og hvor du blot skal indsende en beskrivelse af din opgave, hvorefter du på under tre dage vil få dine gratis tilbud på en murer.

Få 3 gratis tilbud på 3byggetilbud.dk

Priser – hvad koster en murer i timen

Prisen på en murer kan variere en del, og vil være afhængig af mange forskellige faktorer. Blandt de mest afgørende faktorer for hvad en murer koster i timen, finder vi blandt andet afstanden mellem murer og opgave, samt opgavens generelle kompleksitet og sværhedsgrad.

Normalvis vil en murer koste i omegnen af 400-500 kr. i timen, men vil som sagt variere som følge af ovenstående og andre faktorer. Leder du derfor efter en murer, vil en pris på en murer på 450 kr. være en god timepris at gå ud.

Vær dog opmærksom på at ovenstående priser ikke kan sige noget præcist, om hvad en murer koster i timen på lige netop din opgave. Vil du gerne have en mere præcis pris på din egen maler, så bør du lade en maler besigtige din opgave, med henblik på at afgive et efterfølgende tilbud med pris.

Du kan på 3byggetilbud.dk få tre gratis tilbud med pris på din opgave, helt uden selv at skulle bruge tid eller besvær på det opsøgende arbejde. Du Indsender således bare en opgavebeskrivelse, og så vil 3byggetilbud.dk finde tre malere med tilbud på kun tre dage.

Få 3 gratis tilbud på 3byggetilbud.dk

Hvad laver en murer

En murers arbejde vil som oftest bestå i at bygge, ombygge eller renovere på huse og andre bygninger, som oftest i byggematerialerne mursten, tegl og fliser. Det kan både være almindelige huse, sommerhuse, tilbygninger og større erhvervsbygninger.

Dertil vil en murer kunne stå for at tapetsere vægge og lignende, ligge bestemte typer tagbelægning, opsætte fliser og lægge bestemte typer af gulve, samt pudse og overfladebehandle facader og andet.

Arbejdet vil i praksis bestå af at lægge mursten, tegl eller andet på hinanden, der er sat sammen med mørtel imellem. Det kan også være for at tætne sprækker og revner, eksempelvis i forbindelse med en understrygning af et tegltag.

Sådan finder du den helt rigtige murer til din opgave

Der kan være god grund til at undersøge markedet for murere grundigt, inden du vælger den første og den bedste. Der kan nemlig være stor forskel på priser og fordele, og på om mureren passer til lige netop dine ønsker og behov. Benyt derfor med fordel følgende tips, i forbindelse med at du leder efter murere med tilbud:

  • Få tilbud fra forskellige murere – du bør indhente tilbud fra flere forskellige murere, for på den måde at kunne sammenligne de tilbud du får. Det gør det nemmere at finde frem til det tilbud, der passer bedst til dine ønsker og behov, herunder både hvad angår priser og andre fordele i tilbuddet.
  • Undersøg anmeldelser på murerne – det er en rigtig god ide at undersøge anmeldelserne på de murere, som du gerne vil have tilbud fra. Ved at undersøge anmeldelserne på de enkelte murere, bliver det muligt for dig at se hvad tidligere kunder har at sige, og dermed opnå en større sikkerhed for dit valg af murer.
  • Find en murer i lokalområdet – da der er ekstra udgifter forbundet med at du benytter dig af en murer, der har en længere rejse til og fra din opgave, bør du så vidt muligt undersøge mulighederne for, at finde en murer i dit lokalområde. På den måde sparer du nemlig ofte væsentlige udgifter væk, forbundet med murerens ekstra transportudgifter.

Få 3 gratis tilbud på en murer

Du kan få tre gratis tilbud på en murer på 3byggetilbud.dk, og hvor du samtidig slipper for alt besværet forbundet med, at du selv skulle ud og finde murere med tilbud på din opgave. Du indsender således blot din opgave, og så vil du modtage tre gratis tilbud på under tre dage.

I tillæg til de gratis tilbud og den tid og besvær du sparer væk ved det opsøgende arbejde, så vil du derudover opnå flere andre gode fordele, hvis du vælger at få dine tilbud gennem 3byggetilbud.dk. Her vil det ikke mindst være de billige tilbud, samt den medfølgende entreprisegaranti, der er særligt værd at nævne.

De billige tilbud hænger sammen med den store konkurrence, der er mellem de murere der afgiver tilbud om at vinde din opgave. For at vinde din opgave vil murerne ofte sænke deres priser, og tilbyde mange andre gode fordele.

Entreprisegarantien der medfølger på din opgave, når du har accepteret et tilbud gennem 3byggetilbud.dk, vil dertil yde økonomisk forsikring i tilfælde af, at maleren leverer din opgave med fejl og mangler.

Du vil derfor både få gratis og billige tilbud, slippe for det opsøgende arbejde, samt være økonomisk forsikret med den medfølgende entreprisegaranti. Som det kan ses er der mange gode grunde til, at du bør benytte dig af 3byggetilbud.dk.

Få 3 gratis tilbud på en murer:

  1. Start med at beskrive din opgave
  2. Indsend din opgavebeskrivelse
  3. Få tre gratis tilbud på under tre dage

Få 3 gratis tilbud på 3byggetilbud.dk