Nedlæg krybekælder er det en god ide

Har du en krybekælder under dit hus, bolig, sommerhus eller anden bygning, kan der være gode grunde til at overveje, om du bør nedlægge din krybekælder, og erstatte krybekælderen med et terrændæk.

Formålet med et terrændæk er ikke mindst at opnå en bedre isolationsevne, der vil kunne spare dig for mange penge på dine varmeregninger. Samtidig åbner et terrændæk op for flere praktiske løsninger, som kan være meget fordelagtige.

Inden du beslutter dig for at nedlægge din krybekælder, og erstatte med et terrændæk, er der både fordele og ulemper, som du bør undersøge og kende til. Det er ikke mindst værd at være opmærksom på, at det er en ret dyr investering at nedlægge en krybekælder, og erstatte med et nyt terrændæk.

Her på siden har vi set nærmere på fordele og ulemper ved at nedlægge en krybekælder, med det formål at erstatte med et nyt terrændæk. Brug denne information til din fordel, når du skal beslutte dig for at beholde eller nedlægge din krybekælder.

Vil du gerne have tilbud på en nedlægning af din krybekælder, og på at erstatte krybekælderen med et nyt terrændæk, så anbefaler vi at du benytter dig af 3byggetilbud.dk, hvor du får tre gratis tilbud, og helt uden at du selv skal bruge tid på det opsøgende arbejde.

Få 3 gratis tilbud på 3byggetilbud.dk

Termite inspector in residential crawl space inspects a pier for termites.

Fordele og ulemper ved nedlægning af krybekælder

Der er flere gode fordele ved nedlægning af krybekælder, med henblik på at anlægge et terrændæk, som ikke mindst relaterer sig til den bedre isolationsevne, muligheden for udlægning af gulvvarme, samt et forbedret indeklima. Der er samtidig enkelte ulemper, som du bør være opmærksom på.

Fordele:

 • Du opnår en bedre isolationsevne
 • Du vil reducere træk
 • Mindre varmetab på overflader
 • Forbedret indeklima
 • Bedre mulighed for gulvvarme
 • Stigning i værdien på dit hus

Ulemper:

 • Ret dyr investering
 • Kræver omfattende renovering

Hvorfor erstatte med et terrændæk

Det vil ikke mindst være den meget bedre isolationsevne du opnår, som vil være fordelagtigt ved et terrændæk. Den forbedrede isolationsevne reducerer dit varmeforbrug, og dermed udgifterne til dine varmeregninger.

I tillæg til de åbenlyse økonomiske fordele, som du opnår ved den forbedrede isolationsevne, så vil et terrændæk også give mulighed for en række praktiske løsninger, herunder en radondug og gulvvarme.

Radon er ædelgas der siver op gennem underjorden og ind i huset, og hvor der ikke mindst vil være sundhedsrisiko forbundet med radon. En radondug forhindrer at radon trænger ind i huset, ved at tætne terrændækket med radondugen.

Terrændækket giver også rigtig godt mulighed for, at du kan få gulvvarme i dit gulv. Terrændæk er som skabt til at få anlagt gulvvarme, der gør det endnu nemmere at opvarme dit hus, i tillæg til den øgede isolationsevne ved selve terrændækket.

Det er anbefalet du gør brug af en professionel

At nedlægge en krybekælder og erstatte med et terrændæk, er en meget kompliceret opgave, der er bedst løst i hænderne på professionelle. I princippet kan du godt selv stå for opgaven, men du skal være klar over, at det er med stor risiko.

Derfor anbefaler vi at du benytter dig af en professionel håndværker, der har de fornødne kompetencer til at løse opgaven. Det kan i sidste ende være afgørende for, at du ender med et tilfredsstillende og ikke mindst holdbart terrændæk.

Få 3 gratis tilbud på nedlægning af krybekælder

Ønsker du tilbud på at få nedlagt din krybekælder, så anbefaler vi at du benytter dig af 3byggetilbud.dk, hvor du først og fremmest kan få tre gratis tilbud, men samtidig kan undgå selv at bruge tid på det opsøgende arbejde. Du indsender nemlig blot en opgavebeskrivelse, og så vil 3byggetilbud.dk finde tre håndværkere med tilbud på din opgave, alt sammen på kun tre dage og som sagt helt gratis.

Dertil opnår du flere andre gode fordele med 3byggetilbud.dk, og hvor det ikke mindst vil være de ofte meget prisvenlige tilbud, du vil have stor fordel af. De prisvenlige tilbud hænger sammen med den store konkurrence, der er mellem håndværkerne om at vinde din opgave. Den store konkurrence vil mange gange føre til, at håndværkerne vil sænke deres priser.

Ved at acceptere et tilbud du har modtaget gennem 3byggetilbud.dk, vil du også opnå en økonomisk garanti med den medfølgende entreprisegaranti. Det er meget fordelagtigt hvis din opgave leveres med fejl eller mangler, da entreprisegarantien i sådanne tilfælde yder økonomisk dækning.

Få 3 gratis tilbud nedlægning af krybekælder:

 1. Start med en opgavebeskrivelse
 2. Send din opgavebeskrivelse ind til 3byggetilbud.dk
 3. Få dine gratis tilbud på under tre dage

Få 3 gratis tilbud på 3byggetilbud.dk