Glas og termoglas

Skal du have nye vinduer til dit hus, sommerhus, bolig eller andet, så er det en god ide at sætte sig ind i, hvilke forskellige typer glas og termoglas, der er muligt at få i sine vinduer. De forskellige typer glas og termoglas kommer nemlig med forskellige fordele, og du bør derfor overveje typen af glas i dine vinduer grundigt inden du køber.

Her på siden gennemgår vi typerne for glas i vinduer, og ser på hvilke fordele de enkelte typer kommer med, og under hvilke forhold og omstændigheder, at de forskellige typer glas og termoglas egner sig bedste.

Når du køber dine vinduer skal de selvsagt monteres på dit hus, og vi har derfor også set nærmere på, hvor og hvordan du finder frem, til de bedste og billigste tilbud på monteringen af dine nye vinduer. Skal du derfor have nye vinduer, eller søger du bare viden om glas og termoglas, så kan du med fordel læse med videre her på siden.

Ønsker du allerede nu tilbud på monteringen af dine nye vinduer, så bør du overveje at få dine tilbud på 3byggetilbud.dk. Her får du tre gratis tilbud på montering af nye vinduer, og skal ikke selv bruge tid på det opsøgende arbejde. Du indsender blot en opgavebeskrivelse, og vil herefter modtage tre gratis tilbud på under tre dage.

Få 3 gratis tilbud på 3byggetilbud.dk

Glastyper til vinduer

I det følgende ser vi nærmere på glastyper til vinduer, som du med fordel kan bruge som inspiration, hvis du er på udkig efter nye vinduer til dig selv. Vi ser blandt andet nærmere på hærdet glas og lamineret glas, samt flere andre glastyper til vinduer.

Hærdet glas

Hærdet glas er som navnet antyder glas der er hærdet, hvilket betyder at glasset har en ekstra høj styrke og holdbarhed. En anden stor fordel ved hærdet glas er måden det går i stykker på, og hvor det vil knuses i mange små stykker, hvilket mindsker risikoen for personskader ved brud.

Lamineret glas

Lamineret glas består af flere lag glas, der er limet sammen i en lamineringsproces ved hjælp af folier. Når lamineret glas går i stykker, vil folien klæbe sig om glasset, der derved fastholdes i folien. Et godt eksempel på lamineret glas er i forruden på biler. Lamineret glas er meget personsikkert, og kendes derfor også som sikkerhedsglas.

Lydglas

Med lydglas får dine vinduer ekstra gode lyddæmpende egenskaber, hvilket kan være en stor fordel, hvis du bor i et område med meget larm. Ruderne i et lydglas vil forebygge vibrationer, og gør det på den måde sværere for lyd at trænge gennem glasset og vinduet.

Solafskærmende glas

Solafskærmende glas er ideelt til vinduer ind til rum, hvor du ønsker et mindre lysindfald. Solafskærmende glas er påført en sølvbelægning, der bidrager til en reducering af varmetabet i dit hus, og vil også reducere kuldenedfaldet. Oplagt til dig der ønsker mindre lysindfald, eller større kontrol med varmetab og kuldenedfald.

Costwold glas

Costwold glas er produceret med en blanding af energi- råglas, der skaber et særligt uigennemtrængeligt mønster i vertikale streger. Det betyder at Costwold glas vil forhindre personer i, at kigge ind gennem vinduerne udefra. Det gør Costwold glas særligt velegnet til brug i vinduer på badeværelser og toiletter.

Sandblæst glas

Sandblæst glas bygger på de samme principper som Costwold glas, og forhindrer også personer i at kigge ind gennem vinduerne udefra. Du får dog ikke et ligeså godt lysindfald med sandblæst glas, som du gør med Costwold glas.

Køb af nye vinduer

I tillæg til valg af glastype i dine vinduer, er der flere andre ting du bør være opmærksom på, når du er på markedet for at købe nye vinduer. Vi anbefaler at du som minimum tænker over, og overvejer følgende ved køb af nye vinduer:

  • Er en udskiftning af dine vinduer nødvendigt eller kan du nøjes med en renovering?
  • Hvilket materiale skal dine vinduer være i?
  • Hvor stor en isolationsevne skal dine vinduer have?
  • Hvordan skal dine vinduer se ud?
  • Har du behov for ekstra tilbehør til dine vinduer i form af indbrudssikring og lignende?
  • Kan du selv montere dine vinduer eller skal du have hjælp af en montør?

Vi anbefaler en montør til montering af dine nye vinduer

Efter at have købt og fået leveret dine nye vinduer, vil det i sagens natur være nødvendigt at montere dem på dit hus, bolig eller anden bygning, Til den opgave anbefaler vi en professionel montør, der har forstand på at montere dem korrekt.

Monteres dine nye vinduer ikke korrekt, vil du ikke få det optimale ud af dine vinduer. Det gælder eksempelvis for isoleringsevnen, der mindskes hvis ikke vinduer er monteret med tilstrækkeligt tæthed i kanterne. Det er derfor oftest den bedste løsning, at få hjælp af en professionel montør til montering af dine nye vinduer.

På 3byggetilbud.dk får du tre gratis tilbud på montering af dine nye vinduer, og hvor alt du skal gøre er at indsende en opgavebeskrivelse. Herefter vil du på kun tre dage, og som sagt helt gratis, få tre tilbud på monteringen af dine nye vinduer.

Få 3 gratis tilbud på 3byggetilbud.dk

 

Få 3 gratis tilbud på nye vinduer

Skal du have nye vinduer til hus eller bolig anbefaler vi 3byggetilbud.dk, da du her kan få tre gratis og uforpligtende tilbud på nye vinduer. Du indsender blot en beskrivelse af din opgave, og så modtager du tre gratis tilbud på kun tre dage. Dermed slipper du også for det opsøgende arbejde, men vil samtidig opnå flere andre gode fordele gennem 3byggetilbud.dk.

Du vil ikke mindst have stor fordel af de ofte meget prisvenlige tilbud på montering af nye vinduer, som du vil få gennem håndværkere på 3byggetilbud.dk. De prisvenlige tilbud kommer som følge af, at håndværkerne ved de kæmper med andre håndværkere om at vinde din opgave, og vil derfor sænke priserne og tilbyde mange andre gode fordele.

Ved  at acceptere et tilbud du har fået gennem 3byggetilbud.dk, vil du være økonomisk forsikret med den medfølgende entreprisegaranti. Det kan være en stor fordel i de tilfælde hvor, at dine nye vinduer leveres og installeres med fejl eller mangler, da entreprisegaranti i så fald yder økonomisk dækning.

Få 3 gratis tilbud på nye vinduer:

  1. Indsend en beskrivelse af din opgave
  2. Modtage tre gratis tilbud
  3. Accepter dit foretrukne tilbud og kom i gang med det samme

Få 3 gratis tilbud på 3byggetilbud.dk