Hvad koster en anlægsgartner i timen

Har du et haveprojekt, planter der skal plantes, eller andet der har med det grønne at gøre, så er det en god ide, at få hjælp til dit projekt af en anlægsgartner. En anlægsgartner er en slags håndværker uddannet i havemiljøer og grønne områder, og kan bistå med alle slags grønne opgaver.

Her på siden har vi set nærmere på nogle af de opgaver en anlægsgartner kan hjælpe til på, og hvor vi også har set nærmere på, hvad det koster at få hjælp af en anlægsgartner. Er du derfor interesseret i at vide mere om en anlægsgartner, herunder om priser og hvordan en anlægsgartner kan hjælpe til på din opgave, så kan du med fordel læse med videre her på siden.

Du kan også få tre gratis tilbud på din opgave fra en anlægsgartner allerede nu, ved at indsende en opgavebeskrivelse til 3byggetilbud.dk. Så snart din opgavebeskrivelse er modtaget, vil 3byggetilbud.dk påtage sig ansvaret med, at finde tre anlægsgartnere med et tilbud, alt sammen på kun tre dage og helt gratis.

Få 3 gratis tilbud på 3byggetilbud.dk

Priser – hvad koster en anlægsgartner i timen

Der er flere ting der vil spille ind på prisen på en anlægsgartner, og det kan derfor være svært at sige noget konkret om, hvad en anlægsgartner koster i timen. Det vil ikke mindst være opgavens kompleksitet, der vil være afgørende for, hvor meget en anlægsgartner vil koste i timen.

En anlægsgartner vil koste fra alt mellem 450-650 kr. i timen, men den endelige timepris vil som sagt være afhængig af, hvilken slags opgave der er tale om, og hvor stor en kompleksitet og sværhedsgrad, der er forbundet med at løse opgaven.

Ved en normal opgave for en anlægsgartner vil prisen som regel ligge et sted midt imellem, og en anlægsgartner vil derfor normalvis koste omkring 550 kr. i timen. Denne pris er et godt udgangspunkt at gå ud fra, hvis du leder efter en anlægsgartner til din opgave.

Bemærk at ovenstående priser er et udtryk for vejledende markedspriser, og at de derfor ikke kan sige noget præcist, om hvad din egen anlægsgartner vil koste i timen. For at få en reel og konkret pris på din egen anlægsgartner, får du det nemmest ved at få et tilbud med pris.

På 3byggetilbud.dk kan du nemt og hurtigt få tre gratis tilbud med pris på din opgave, og hvor alt du skal gøre er, at indsende en beskrivelse af din opgave, hvorefter du inden for kun tre dage, vil modtage tre gratis tilbud med pris på en anlægsgartner.

Få 3 gratis tilbud på 3byggetilbud.dk

Hvad laver en anlægsgartner

En anlægsgartner er uddannet i vand, jord og næring, samt grundlæggende anlægstekniker. Under uddannelsen vil en anlægsgartner opnå et bredt kendskab til planter, herunder om plantesundhed og optimale vækstbetingelser.

Uddannelsen til at blive anlægsgartner er lang, og tager 4,5 år. Du kan derfor roligt regne med, at en uddannet anlægsgartner kommer med stor viden og kompetence. Du vil altså derfor være sikret et professionel stykke arbejde, når du benytter dig af en uddannet anlægsgartner.

En anlægsgartner vil kunne hjælpe med mange slags opgaver, herunder belægning af flisearealer, terrasser, indkørsel og andre former for belægning af udendørsarealer. Dertil vil en anlægsgartner i sagens natur, også kunne plante blomster, planter, hæk, buske, træer og lignende.

I tillæg til de praktiske opgaver en anlægsgartner kan løse, så kan anlægsgartneren også give en yderst kompetent rådgivning. Her vil anlægsgartneren kunne ligge en hel plan for indretningen af din have eller grønne område, herunder hvilke planter der skal bruges, typer af sten til belægning, og meget andet.

Sådan finder du den helt rigtige anlægsgartner til din opgave

Når du leder efter en anlægsgartner til din opgave, er det en god ide at undersøge markedet for anlægsgartnere grundigt, så du er sikker på at du får valgt den helt rigtige anlægsgartner. For at gøre det nemmere for dig at finde den rigtige anlægsgartner til din opgave, kan du med fordel benytte dig af følgende tips.

  • Få tilbud fra flere anlægsgartnere – ved at få tilbud fra flere forskellige anlægsgartnere, kan du sammenligne de enkelte tilbud med hinanden. På den måde kan du nemmere finde frem til det tilbud, der passer bedst til dig.
  • Undersøg anlægsgartnerne nærmere – det kan være en god ide at undersøge de anlægsgartnere nærmere, som du gerne vil have tilbud fra. Her bør du ikke mindst undersøge anmeldelser, for at se på hvad andre har haft af oplevelser med anlægsgartnerne.
  • Benyt en anlægsgartner i dit lokalområde – benytter du dig af en anlægsgartner i dit lokalområde, kan du spare mange udgifter væk. Anlægsgartneren vil således ikke skulle bruge ekstra penge på transportudgifter, der i sidste ende var blevet påført den pris, som du skal betale anlægsgartneren for arbejdet.

Få 3 gratis tilbud på en anlægsgartner

Ønsker du tilbud på en anlægsgartner anbefaler vi at du får dine tilbud gennem 3byggetilbud.dk, da du her kan få tre helt gratis og uforpligtende tilbud på en anlægsgartner. Det er samtidig meget nemt og hurtigt, da du blot skal indsende en beskrivelse af din opgave, og så modtager du dine gratis og uforpligtende tilbud på under tre dage.

Du slipper dermed for alt besværet ved det opsøgende arbejde, da 3byggetilbud.dk påtager sig det fulde ansvar for, at der bliver fundet tre anlægsgartnere med tilbud på din opgave. Derudover vil du opnå flere andre gode fordele, hvis du vælger at få dine tilbud gennem 3byggetilbud.dk.

De tilbud du vil modtage på en anlægsgartner vil for det første være meget billige tilbud, hvilket hænger sammen med den store konkurrence om at vinde din opgave. De tre anlægsgartnere der afgiver tilbud ved nemlig, at de kæmper med andre anlægsgartnere, og vil derfor ofte sænke priser og tilbyde andre gode fordele.

Har du først accepteret et tilbud du har modtaget gennem 3byggetilbud.dk, vil du dertil være økonomisk forsikret, da der medfølger en entreprisegaranti på din opgave. Entreprisegarantien dækker i tilfælde af fejl og mangler, og er altså en økonomisk forsikring for, at du får leveret et acceptabelt resultat.

Få 3 gratis tilbud på en anlægsgartner:

  1. Start med at beskrive din opgave
  2. Send din opgavebeskrivelse ind
  3. Modtag tre gratis og uforpligtende tilbud

Få 3 gratis tilbud på 3byggetilbud.dk