Slibning af epoxygulv

I arbejdsmiljøer er epoxygulve en populær gulvbelægningsmulighed, da epoxygulve har en lang række nyttige egenskaber. For at sikre, at epoxygulvet bevarer en smuk overflade, kan en gulvafslibning af gulvet være en god idé.

Gulvafslibning er den mest populære og almindeligt kendte gulvteknologi, som følge af de gode modstandsdygtige egenskaber, som dit gulv vil få af en slibning. Gulvafslibning danner en stærk og permanent binding, med blanke overflader, der fungerer som en uigennemtrængelig og dekorativ barriere, der beskytter lagene.

Hvad er gulvafslibning

Det er en proces til slibning af gulvoverfladen, der involverer brug af skarpt materiale, der bruges til at slide gulvets overflade af. En gulvafslibning giver et glat og skinnende udseende. Gulvafslibning er en meget effektiv metode, der bruges til at vedligeholde og forbedre udseendet af et epoxygulv.

Den første moderne proces med slibning startede i 1969, da Eugen Laegler opfandt båndsliberen. Båndsliberen er et værktøj, der anvendes til mange formål, f.eks. til beskæring, slibning af meget ru overflader, udjævning af overflader og afrunding, formning i fri hånd osv.

Før opfindelsen af slibebåndet kunne man bruge en manuel slibemetode. Båndsliberen forhindrer gulvet i at få slibespor, hvilket gør slibningerne mere effektive og mindre ødelæggende. 90% af gulvafslibningen udføres med båndsliber, mens de resterende 10 % går til kanter og hjørner, som udføres af andre slibemaskiner.

Hvad er fordelene ved slibning af epoxygulv

Gulvafslibning er med til at gøre dit epoxygulv sundere, mere skinnende, renere og lettere at vedligeholde. En gulvafslibning har også andre fordele, som vi kort vil gennemgå i det følgende:

  • Forbedrer belysningen inde i huset: Ifølge videnskaben reflekterer den skinnende overflade lys lettere end andre overflader. En af de vigtigste fordele ved at bruge slibning er, at det giver dit gulv et skinnende udseende og reflekterer masser af lys, der gør dit interiør lysere end før.
  • Det får gulvet til at se nye ud: Epoxygulve mister deres glans i løbet af tiden. Høj bevægelse på gulvet (fodspor), slid og slitage reducerer gulvets glans. Ved hjælp af slibningsprocessen kan vi fjerne ridserne, udfylde revner og buler, og gøre den øverste overflade lysere og mere skinnende.
  • Vedligeholdelse: Slibeprocessen hjælper dig med nemt at rengøre og vedligeholde dit gulv. Hvis du ønsker at fjerne uønskede pletter og snavs fra dine gulve, er slibning den bedste fremgangsmåde for dig. At tilføje ny lak uden gulvafslibning er intet andet end spild af tid og penge.

Hvad koster en slibning af epoxygulv?

At bruge epoxygulve er meget fordelagtigt på lang sigt, på grund af deres lave vedligeholdelse og service. Forskellige materialer og installationsteknikker der anvendes i gulvafslibningen, kan påvirke prisen på et epoxygulv. Andre faktorer vil også påvirke omkostningerne ved epoxygulve, såsom størrelse, design, layout og type af epoxygulve.

Prisen på en slibning af epoxygulv er på omkring 100 kr. pr. m2, inklusiv moms, overfladebehandling og arbejdskraften fra en gulvsliber. Er der behov for en dybere afhøvling i tillæg til den finere slibning, kan prisen være på op mod 150-200 kr. pr. m2.

Få 3 gratis tilbud på slibning af epoxygulv

Ved at indsende en beskrivelse af din opgave med et nyt epoxygulv, kan du på 3byggetilbud.dk få tre gratis tilbud. Du slipper dermed også for det opsøgende arbejde, da 3byggetilbud.dk vil finde tre gulvlæggere med tilbud på et nyt epoxygulv, alt sammen på kun tre dage og som sagt helt gratis.

På 3byggetilbud.dk opnår du derudover flere andre gode fordele, hvor du blandt andet vil få meget fordelagtige tilbud på dit nye epoxygulv. De fordelagtige tilbud vil du få som følge af, at gulvlæggerne der afgiver tilbud på dit nye epoxygul ved, at de er i hård konkurrence med andre gulvlæggere, og vil derfor sænke priser og tilbyde andre gode fordele for at vinde din opgave.

Med 3byggetilbud.dk vil du også være økonomisk forsikret i tilfælde af, at dit nye gulv bliver lagt med fejl eller mangler. Der medfølger således en entreprisegaranti, der er din økonomiske sikkerhed for, at du ender med et flot og holdbart resultat.

Få 3 gratis tilbud på slibning af epoxygulv:

  1. Start med at beskrive opgaven med dit nye epoxygulv
  2. Få tre gratis tilbud på kun tre dage
  3. Vælg det bedste tilbud og gulvlæggeren vil gå i gang med det samme

Få 3 gratis tilbud på 3byggetilbud.dk