Nyt skifertag

Skal du have udskiftet dit tag med et nyt, og ønsker du i den forbindelse et tag med en lang levetid, og som er stærkt nok til at modstå alle danske vejrforhold, så er et skifertag et rigtig godt valg af tagbelægning.

Du kan med fordel læse med videre her på siden, hvis du gerne vil vide mere om dine muligheder og fordelene med et nyt skifertag. Dertil finder du også information om priser, samt hvor du finder de bedste tilbud på et nyt skifertag.

På 3byggetilbud.dk kan du ved at indsende en beskrivelse af dit nye skifertag, få tre helt gratis og uforpligtende tilbud. Så snart din opgavebeskrivelse er modtaget, får du dine tre gratis og uforpligtende tilbud på under tre dage.

Få 3 gratis tilbud på 3byggetilbud.dk

Hvad er skifer

Et skifertag vil normalvis henvise til den rene form for skifer, hvilket også er den type vi tager udgangspunkt i her. Den rene skifer består af blandt andet ler og mudder, og hugges direkte ud fra klipper. Det står i modsætning til kunstskifer der består af eternit, og som kendes under navnet eternitskifer.

Skifer er et meget hårdført materiale, med en lang holdbarhed på op til over 100 år. Samtidig giver naturskifer mulighed for forskellige farver og nuancer, alt afhængig af hvor i verden skiferen stammer fra.

Fordele ved et skifertag

Der er flere gode fordele ved et skifertag, der ikke mindst hænger sammen med den lange levetid, samt det meget stærke materiale, der på perfekt vis modstår alle danske vejrforhold. Der er dog andre gode fordele, samt enkelte ulemper, som det er værd at nævne.

Fordele:

  • Levetid på op til over 100 år
  • Utroligt stærkt og holdbart materiale
  • Naturligt materiale der er meget miljøvenligt
  • Lav vedligeholdelse
  • Meget god investering på den lange bane

Ulemper:

  • Er ikke en billig tagbelægning
  • Tung tagbelægning der kræver en stærk bærende tagkonstruktion

Hvad koster et nyt skifertag

Du bør være opmærksom på at priserne ovenfor er vejledende, og ikke kan sige noget om, hvad prisen vil være på dit eget nye skifertag. Faktorer som tagets størrelse, samt den generelle kompleksitet ved opgaven. Prisen på et nyt skifertag, afhængig af de foregående og andre faktorer, er i omegnen af 150.000 kr.

Vi gør opmærksom på at ovenstående priser er vejledende markedspriser, og derfor ikke kan sige noget konkret om, hvad prisen vil være på dit eget nye skifertag. For at kunne give en reel pris på dit nye skifertag, er det nødvendigt først at kende mere til opgaven. Derfor får du nemmest en konkret pris på din opgave, ved at få et tilbud med pris af en taglægger.

Få 3 gratis tilbud på et nyt skifertag

Vil du gerne have tilbud på et nyt skifertag, får du det nemmest og hurtigst på 3byggetilbud.dk, hvor du blot indsender en beskrivelse af din opgave, hvorefter du vil få tre gratis tilbud på kun tre dage.

Du skal altså ikke selv bruge tid på det opsøgende arbejde, da 3byggetilbud.dk påtager sig alt ansvaret for, at der bliver fundet tre taglæggere med tilbud på dit nye skifertag. Derudover vil du opnå flere andre gode fordele, når du vælger at benytte dig af 3byggetilbud.dk.

Her vil du ikke mindst få meget prisvenlige og fordelagtige tilbud, som ofte vil være bedre end de tilbud du ville kunne få andre steder. Det skyldes den store konkurrence mellem de tre taglæggere, der alle kæmper om at vinde din opgave, og som derfor ofte tilbyder lave priser og andre gode fordele.

Efter at have accepteret et tilbud du har fået gennem 3byggetilbud.dk, vil du være økonomisk forsikring gennem den medfølgende entreprisegaranti. Dermed er entreprisegarantien din garanti for, at du ender med et tilfredsstillende resultat uden fejl og mangler.

Få 3 gratis tilbud på et nyt skifertag:

  1. Beskriv opgaven med dit nye skifer så præcist som muligt
  2. Indsend din opgavebeskrivelse til 3byggetilbud.dk via opgaveformularen
  3. Få tre helt gratis og uforpligtende tilbud på kun tre dage

Få 3 gratis tilbud på 3byggetilbud.dk