Nyt ståltag

Er du på udkig efter et nyt tag der skal være alsidigt, og hvor du gerne vil have mulighed for at vælge mellem forskellige farver, udtryk og mønstre, så er et ståltag en type tagbelægning, som du uden tvivl bør undersøge nærmere.

Vil du gerne vide mere om dine muligheder og fordelene ved et ståltag, så kan du med fordel læse med videre her på siden, hvor du også finder information om, hvordan du finder de bedste tilbud på et nyt ståltag.

Ønsker du allerede på nuværende tidspunkt tilbud på dit nye ståltag, så kan du nemt og hurtigt få tre gratis tilbud på 3byggetilbud.dk. Du indsender blot en opgavebeskrivelse, og så vil 3byggetilbud.dk finde tre taglæggere med gratis tilbud på under tre dage.

Få 3 gratis tilbud på 3byggetilbud.dk

Hvad er et ståltag

Et ståltag består, som navnet nok vil antyde, af stål, der bliver lagt med større eller mindre stålplader. Stålpladerne er meget lette, og kan være så store, at de fylder hele tagets længde fra tagryg til tagfod.

En særlig fordel ved et ståltag er muligheden for, at du kan lægge taget ovenpå det gamle tag, i en såkaldt tag-på-tag løsning. Det er en meget billig form for tagbelægning, da du ikke mindst slipper for at rive den gamle tagbelægning ned først.

Fordele ved et ståltag

Der er mange gode fordele ved et ståltag, der blandt andet giver god mulighed for at få en tagbelægning i forskellige farver, mønstre og udtryk, men også flere andre gode fordele, som det er værd at se nærmere på.

Fordele ved et ståltag:

  • Levetid på 40 år
  • Forholdsvis billig tagbelægning
  • Muligheden for forskellige farver, mønstre og udtryk
  • Meget let tagbelægning
  • Kan lægges som tag-på-tag løsning ovenpå det gamle tag
  • Nem montering af stålpladerne

Hvad koster et nyt ståltag

Prisen på et stål vil variere meget, da der er mange faktorer der vil have indflydelse på prisen. Det vil ikke mindst være tagets størrelse, samt den generelle kompleksitet ved opgaven, der er særligt afgørende for den endelige pris på et nyt ståltag. Med udgangspunkt i et hus på 100 m2, vil prisen på et ståltag være i omegnen af 100.000-150.000 kr.

Du bør være opmærksom på at ovenstående priser er vejledende, og at det er svært at sige noget om en konkret pris, uden at kende mere til opgaven på forhånd. Derfor får du nemmest en reel og konkret pris, ved at få et tilbud med pris på et nyt stål af en taglægger.

Få 3 gratis tilbud på et nyt ståltag

Vil du gerne have tilbud på et nyt ståltag, så kan du på 3byggetilbud.dk få tre helt gratis tilbud, og hvor du samtidig slipper for alt besværet forbundet med, at du selv skulle have fundet frem til taglæggere med tilbud.

Du indsender således bare en beskrivelse af din opgave med dit nye ståltag, og så vil 3byggetilbud.dk overtage ansvaret med, at finde tre taglæggere med tilbud på et nyt ståltag, alt sammen på under tre dage, og helt gratis og uforpligtende.

Der vil dertil være flere andre gode fordele ved at benytte 3byggetilbud.dk, der blandt andet hænger sammen med de fordelagtige tilbud. De tre taglæggere der afgiver tilbud på dit nye ståltag ved, at de kæmper med andre taglæggere, og vil som følge deraf ofte sænke deres priser, for at kunne vinde din opgave.

Ved at accepterer et tilbud du har fået gennem 3byggetilbud.dk, vil du opnå en økonomisk garanti på dit nye tag, i form af den medfølgende entreprisegaranti. Er der således fejl eller mangler ved levering, vil entreprisegarantien yde økonomisk dækning.

Få 3 gratis tilbud på et nyt ståltag:

  1. Beskriv opgaven med dit nye ståltag
  2. Indsend opgavebeskrivelsen til 3byggetilbud.dk
  3. Modtag tre gratis tilbud på kun tre dage

Få 3 gratis tilbud på 3byggetilbud.dk